CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Promastop, unguent




Compozitie - Promastop, unguent
Crema continand: progesteron 1,500 g, vitamina E 0,06 g, hidrolizat de colagen HO2 5 g, excipienti pana la 100 g.

Actiune terapeutica - Promastop, unguent
Antiestrogenic, decongestiv, actionand la nivelul glandei mamare, exercitand totodata un efect trofic si de diferentiere a acinilor glandulari.

Indicatii - Promastop, unguent
Mastodinii, congestii mamare premenstruale, distrofii benigne ale sanului - mastoze fibrochistice, fibroze mamare, mastoze fibrolipomatoase.

Doze si mod de administrare - Promastop, unguent
Aplicatii locale de doua ori pe zi, intre zilele a 14 - a si a 25 - a a ciclului, timp de 3 - 4 luni. Se utilizeaza aproximativ un centimetru de unguent pentru fiecare san, masandu-se usor timp de 3 - 4 minute.

Reactii adverse - Promastop, unguent
Nu s-au semnalat.

Crema continand: progesteron 1,500 g, vitamina E 0,06 g, hidrolizat de colagen HO2 5 g, excipienti pana la 100 g. Antiestrogenic, decongestiv, actionand la nivelul glandei mamare, exercitand totodata un efect trofic si de diferentiere a acinilor glandulari. Mastodinii, congestii mamare premenstruale, distrofii benigne ale sanului - mastoze fibrochistice, fibroze mamare, mastoze fibrolipomatoase. )))Doze si mod de administrare Aplicatii locale de doua ori pe zi, intre zilele a 14 - a si a 25 - a a ciclului, timp de 3 - 4 luni. Se utilizeaza aproximativ un centimetru de unguent pentru fiecare san, masandu-se usor timp de 3 - 4 minute. Nu s-au semnalat.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente