CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Proculin, solutie oftalmica
Compozitie - Proculin, solutie oftalmica
1 ml contine: Naphazolinhydrochlorid 0,3 mg; Benzalkoniumchlorid 0,1 mg cu rol de conservant; Alte componente: acetat de sodiu, edetal de sodiu, acid boric, apa.

Indicatii - Proculin, solutie oftalmica
Proculin - picaturi de ochi este indicat in conjunctivitele acute si cronice nebacteriene, in mod deoseit de natura cataractica si alergica, conjunctivite vechi, precum si inflamatii ale marginilor pleoapelor.

Doze si mod de dministrare - Proculin, solutie oftalmica
Daca nu exista alte indicatii, de 2-3 ori pe zi o picatura in sacul conjunctiva. Utilizarea se incheie dupa 10 zile, sau se intrerupe pentru 5 zile. inainte de prima utilizare, se roteste spre dreapta capacul cu filet, pentru a deschide sticluta. Capacul se de surubeaza spre stanga. Se aduce sticluta in pozitia de turnare a picaturilor si prin presare usoara pe corpul sticlutei se toarna picaturi in pleoapa inferioara trasa spre inafara.Dupa utilizare se insurubeaza din nou capacul.

Contraindicatii - Proculin, solutie oftalmica
A nu se utiliza de catre persoane cu hipersensibilitate la substantele din compozitia picaturilor de ochi.

Reactii adverse - Proculin, solutie oftalmica
Respectand dozarea corecta, nu apar efecte secundare notabile in utilizare.

1 ml contine: Naphazolinhydrochlorid 0,3 mg; Benzalkoniumchlorid 0,1 mg cu rol de conservant; Alte componente: acetat de sodiu, edetal de sodiu, acid boric, apa. Proculin - picaturi de ochi este indicat in conjunctivitele acute si cronice nebacteriene, in mod deoseit de natura cataractica si alergica, conjunctivite vechi, precum si inflamatii ale marginilor pleoapelor. )))Doze si mod de dministrare Daca nu exista alte indicatii, de 2-3 ori pe zi o picatura in sacul conjunctiva. Utilizarea se incheie dupa 10 zile, sau se intrerupe pentru 5 zile. inainte de prima utilizare, se roteste spre dreapta capacul cu filet, pentru a deschide sticluta. Capacul se de surubeaza spre stanga. Se aduce sticluta in pozitia de turnare a picaturilor si prin presare usoara pe corpul sticlutei se toarna picaturi in pleoapa inferioara trasa spre inafara.Dupa utilizare se insurubeaza din nou capacul. )))Contraindicatii A nu se utiliza de catre persoane cu hipersensibilitate la substantele din compozitia picaturilor de ochi. Respectand dozarea corecta, nu apar efecte secundare notabile in utilizare.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente