CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Proculin, sol.oftalmica
Indicatii: - Proculin, sol.oftalmica
Proculin - picaturi de ochi este indicat in conjunctivitele acute si cronice nebacteriene, in mod deoseit de natura cataractica si alergica, conjunctivite vechi, precum si inflamatii ale marginilor pleoapelor.

Contraindicatii: - Proculin, sol.oftalmica
A nu se utiliza de catre persoane cu hipersensibilitate la substantele din compozitia picaturilor de ochi.

Precautii: - Proculin, sol.oftalmica
in timpul tratamentului cu aceste picaturi de ochi nu se poarta lentile de contact moi. Se pastreaza la loc ferit de lumina, la temperatura sub 25C. Dupa prima deschidere/utilizare se mai poate folosi 30 zile. A nu se mai utiliza dupa expirarea duratei de valabilitate. Pastrati medicamentele la loc inaccesibil copiilor!

Reactii adverse: - Proculin, sol.oftalmica
Respectand dozarea corecta, nu apar efecte secundare notabile in utilizare.

Compozitie: - Proculin, sol.oftalmica
1 ml contine: Naphazolinhydrochlorid 0,3 mg; Benzalkoniumchlorid 0,1 mg cu rol de conservant; Alte componente: Acetat de sodiu, edetal de sodiu, acid boric, apa

Administrare: - Proculin, sol.oftalmica
Daca nu exista alte indicatii, de 2-3 ori pe zi o picatura in sacul conjunctiva. Utilizarea se incheie dupa 10 zile, sau se intrerupe pentru 5 zile. inainte de prima utilizare, se roteste spre dreapta capacul cu filet, pentru a deschide sticluta. Capacul se de surubeaza spre stanga. Se aduce sticluta in pozitia de turnare a picaturilor si prin presare usoara pe corpul sticlutei se toarna picaturi in pleoapa inferioara trasa spre inafara. Dupa utilizare se insurubeaza din nou capacul.

:Proculin - picaturi de ochi este indicat in conjunctivitele acute si cronice nebacteriene, in mod deoseit de natura cataractica si alergica, conjunctivite vechi, precum si inflamatii ale marginilor pleoapelor.)))Contraindicatii: A nu se utiliza de catre persoane cu hipersensibilitate la substantele din compozitia picaturilor de ochi. )))Precautii:in timpul tratamentului cu aceste picaturi de ochi nu se poarta lentile de contact moi. Se pastreaza la loc ferit de lumina, la temperatura sub 25C. Dupa prima deschidere/utilizare se mai poate folosi 30 zile. A nu se mai utiliza dupa expirarea duratei de valabilitate. Pastrati medicamentele la loc inaccesibil copiilor! :Respectand dozarea corecta, nu apar efecte secundare notabile in utilizare. :1 ml contine: Naphazolinhydrochlorid 0,3 mg; Benzalkoniumchlorid 0,1 mg cu rol de conservant; Alte componente: Acetat de sodiu, edetal de sodiu, acid boric, apa )))Administrare:Daca nu exista alte indicatii, de 2-3 ori pe zi o picatura in sacul conjunctiva. Utilizarea se incheie dupa 10 zile, sau se intrerupe pentru 5 zile. inainte de prima utilizare, se roteste spre dreapta capacul cu filet, pentru a deschide sticluta. Capacul se de surubeaza spre stanga. Se aduce sticluta in pozitia de turnare a picaturilor si prin presare usoara pe corpul sticlutei se toarna picaturi in pleoapa inferioara trasa spre inafara. Dupa utilizare se insurubeaza din nou capacul.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente