CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Prenatal, tablete




Compozitie - Prenatal, tablete
Vitamina A + beta caroten (vitamina A acetat) 4 000 UI; vitamina B1 (thiamina mononitrat) 1,84 mg; vitamina B2 (riboflavina) 1,7 mg; vitamina B3 (niacinamida) 18 mg; vitamina B6 (piridoxina) 2,6 mg; vitamina B9 (acid folic) 0,8 mg; vitamina B12 (ciancobalamina) 4 g; vitamina C (acid ascorbic) 100 mg; vitamina D3 (cholecalciferol) 400 UI; vitamina E (acetat) 11 mg; calciu (sulfat de calciu) 200 mg; fier 60 mg; zinc (oxid de zinc) 25 mg.

Actiune terapeutica - Prenatal, tablete
Formula speciala conceputa pentru femeile insarcinate sau care alapteaza, contine 10 vitamine esentiale, calciu, fier si zinc, in concentratii optime. O singura tableta zilnic asigura aportul de vitamine si elemente minerale necesare pe perioada sarcinii: regleaza tulburarile de metabolism intermediar glucidic, lipidic si protidic; vitaminele antioxidante A, C si E protejeaza organismul de actiunea nociva a radicalilor liberi si cresc rezistenta organismului la infectii: acidul folic contribuie la formarea placentei si dezvoltarea embrionului, previne malformatiile congenitale (spina bifida, anencefalia) si stimuleaza secretia lactata; previne deficitul de calciu (hipocalcemia, decalcefierile, tetania, spasmofilia, cariile dentare, afectiuni frecvente la gravide si lauze); previne si combate anemiile (prin aportul suplimentar de fier si zinc); contribuie la mentinerea starii de sanatate a pielii, parului, unghiilor si dintilor; diminueaza starea de oboseala, surmenajul si amelioreaza dispozitia generala a femeii gravide.

Indicatii - Prenatal, tablete
Pentru femeile insarcinate si care alapteaza. Prenatal acopera in proportie de 100% atat nevoile gravidei, cat si ale embrionului, contribuind la o dezvoltare armonioasa a fatului si la nasterea unui copil frumos si sanatos.

Doze si mod de administrare - Prenatal, tablete
1 tableta pe zi.

Contraindicatii - Prenatal, tablete
Nu se administreaza la copii.

Masuri de precautie - Prenatal, tablete
A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse - Prenatal, tablete
Nu exista la dozele recomandate.

Vitamina A + beta caroten (vitamina A acetat) 4 000 UI; vitamina B1 (thiamina mononitrat) 1,84 mg; vitamina B2 (riboflavina) 1,7 mg; vitamina B3 (niacinamida) 18 mg; vitamina B6 (piridoxina) 2,6 mg; vitamina B9 (acid folic) 0,8 mg; vitamina B12 (ciancobalamina) 4 g; vitamina C (acid ascorbic) 100 mg; vitamina D3 (cholecalciferol) 400 UI; vitamina E (acetat) 11 mg; calciu (sulfat de calciu) 200 mg; fier 60 mg; zinc (oxid de zinc) 25 mg. Formula speciala conceputa pentru femeile insarcinate sau care alapteaza, contine 10 vitamine esentiale, calciu, fier si zinc, in concentratii optime. O singura tableta zilnic asigura aportul de vitamine si elemente minerale necesare pe perioada sarcinii: regleaza tulburarile de metabolism intermediar glucidic, lipidic si protidic; vitaminele antioxidante A, C si E protejeaza organismul de actiunea nociva a radicalilor liberi si cresc rezistenta organismului la infectii: acidul folic contribuie la formarea placentei si dezvoltarea embrionului, previne malformatiile congenitale (spina bifida, anencefalia) si stimuleaza secretia lactata; previne deficitul de calciu (hipocalcemia, decalcefierile, tetania, spasmofilia, cariile dentare, afectiuni frecvente la gravide si lauze); previne si combate anemiile (prin aportul suplimentar de fier si zinc); contribuie la mentinerea starii de sanatate a pielii, parului, unghiilor si dintilor; diminueaza starea de oboseala, surmenajul si amelioreaza dispozitia generala a femeii gravide. Pentru femeile insarcinate si care alapteaza. Prenatal acopera in proportie de 100% atat nevoile gravidei, cat si ale embrionului, contribuind la o dezvoltare armonioasa a fatului si la nasterea unui copil frumos si sanatos. )))Doze si mod de administrare 1 tableta pe zi. )))Contraindicatii Nu se administreaza la copii. )))Masuri de precautie A se feri de accesul copiilor! Nu exista la dozele recomandate.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente