CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Pregvit zinc, capsule moi
Compozitie - Pregvit zinc, capsule moi
Fiecare capsula Pregvit Zinc contine : Component Cantitate Fier (din fumarat feros) 70 mg Zinc (din sulfat de zinc) 25mg Cupru (din sulfat de cupru) 0,6 mg Magneziu (din oxid de magneziu) 42 mg Iod (din iodura de potasiu) 0,15 mg Vitamina A (palmitat) 390 μg Vitamina D3 (colecalciferol) 10 μg Vitamina E (dl-tocoferol acetat) 5 mg Vitamina C (acid ascorbic) 75 mg Vitamina B1 (tiamina) 4 mg Vitamina B2 (riboflavina) 4 mg Vitamina B6 (piridoxina clorhidrat) 4 mg Vitamina B12 (ciancobalamina) 6 μg Acid folic 750 μg Pantotenat de calciu 10 mg Nicotinamida 25 mg"

Mecanism de actiune - Pregvit zinc, capsule moi
PREGVIT ZINC reprezinta o formula complexa de multivitamine si minerale, imbogatite in Fier si Zinc, menita a ajuta organismul sa primeasca necesarul optim de bioelemente vitale. Cateva dintre acestea sunt foarte importante in perioada sarcinii si alaptarii. Zinc-ul este o componenta esentiala in multe metalo-enzime cu roluri importante in metabolismul proteinelor si glucidelor. De asemenea, enzimele cu zinc intervin in formarea colagenului si prin urmare in orice proces de crestere sau reparatie tisulara. Fier-ul este esential in formarea hemoglobinei dar si pentru activitatea multor enzime implicate in procesele de oxido-reducere, in special la nivelul ficatului. Vitaminele B6, B12, acidul folic si mineralele (cupru si magneziu impreuna cu fierul) sunt esentiale pentru formarea hemoglobinei si pentru maturarea celulelor rosii sangvine. Grupul de vitamine B din PREGVIT ZINC raspund cererii crescute a organismului de a optimiza procesele metabolice. Vitamina C este un antioxidant implicat in sinteza colagenului, in absorbtia fierului, in repararea tesuturilor precum si in procesul de mentinere a integritatii epiteliilor si a oaselor. Vitamina D este importanta in fixarea calciului, in metabolismul fosforului si in formarea oaselor. Vitamina A asigura integritatea tesuturilor epiteliale si initiaza sinteza pigmentilor fotosensibili esentiali vederii. Vitamina E, cunoscut antioxidant natural, impreuna cu vitaminele C si A poate proteja celulele impotriva imbatranirii premature.

Indicatii - Pregvit zinc, capsule moi
Avand aceasta compozitie, PREGVIT ZINC este benefic ca adjuvant in prevenirea deficientelor de vitamine si minerale, in special in perioadele de suprasolicitare sau in perioada sarcinii si lactatiei."

Doze si mod de administrare - Pregvit zinc, capsule moi
O capsula pe zi sau conform recomandarii medicului.

Masuri de precautie - Pregvit zinc, capsule moi
Atentionari: anu se lasa la indemana copiilor. A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se consuma dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. Acest supliment alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. Ambalaj: Cutie cu 2 blistere a cate 12 capsule moi. Pastrare: ase pastra la temperatura camerei, ferit de umezeala. Producator: EUROPEAN EGYPTIAN Pharm. Ind., Alexandria, Egipt Importat de : Pharco Impex 93 SRL, Str. Coriolan Marcius 23, sector 5, Bucuresti, Tel. 021-311.32.19, fax 021-311.32.58"Notificare: Nr. 1013 / 28.11.2007

((( Fiecare capsula Pregvit Zinc contine : Component Cantitate Fier (din fumarat feros) 70 mg Zinc (din sulfat de zinc) 25mg Cupru (din sulfat de cupru) 0,6 mg Magneziu (din oxid de magneziu) 42 mg Iod (din iodura de potasiu) 0,15 mg Vitamina A (palmitat) 390 μg Vitamina D3 (colecalciferol) 10 μg Vitamina E (dl-tocoferol acetat) 5 mg Vitamina C (acid ascorbic) 75 mg Vitamina B1 (tiamina) 4 mg Vitamina B2 (riboflavina) 4 mg Vitamina B6 (piridoxina clorhidrat) 4 mg Vitamina B12 (ciancobalamina) 6 μg Acid folic 750 μg Pantotenat de calciu 10 mg Nicotinamida 25 mg")))Mecanism de actiune PREGVIT ZINC reprezinta o formula complexa de multivitamine si minerale, imbogatite in Fier si Zinc, menita a ajuta organismul sa primeasca necesarul optim de bioelemente vitale. Cateva dintre acestea sunt foarte importante in perioada sarcinii si alaptarii. Zinc-ul este o componenta esentiala in multe metalo-enzime cu roluri importante in metabolismul proteinelor si glucidelor. De asemenea, enzimele cu zinc intervin in formarea colagenului si prin urmare in orice proces de crestere sau reparatie tisulara. Fier-ul este esential in formarea hemoglobinei dar si pentru activitatea multor enzime implicate in procesele de oxido-reducere, in special la nivelul ficatului. Vitaminele B6, B12, acidul folic si mineralele (cupru si magneziu impreuna cu fierul) sunt esentiale pentru formarea hemoglobinei si pentru maturarea celulelor rosii sangvine. Grupul de vitamine B din PREGVIT ZINC raspund cererii crescute a organismului de a optimiza procesele metabolice. Vitamina C este un antioxidant implicat in sinteza colagenului, in absorbtia fierului, in repararea tesuturilor precum si in procesul de mentinere a integritatii epiteliilor si a oaselor. Vitamina D este importanta in fixarea calciului, in metabolismul fosforului si in formarea oaselor. Vitamina A asigura integritatea tesuturilor epiteliale si initiaza sinteza pigmentilor fotosensibili esentiali vederii. Vitamina E, cunoscut antioxidant natural, impreuna cu vitaminele C si A poate proteja celulele impotriva imbatranirii premature. Avand aceasta compozitie, PREGVIT ZINC este benefic ca adjuvant in prevenirea deficientelor de vitamine si minerale, in special in perioadele de suprasolicitare sau in perioada sarcinii si lactatiei.")))Doze si mod de administrare O capsula pe zi sau conform recomandarii medicului. )))Masuri de precautie Atentionari: anu se lasa la indemana copiilor. A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se consuma dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. Acest supliment alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. Ambalaj: Cutie cu 2 blistere a cate 12 capsule moi. Pastrare: ase pastra la temperatura camerei, ferit de umezeala. Producator: EUROPEAN EGYPTIAN Pharm. Ind., Alexandria, Egipt Importat de : Pharco Impex 93 SRL, Str. Coriolan Marcius 23, sector 5, Bucuresti, Tel. 021-311.32.19, fax 021-311.32.58"Notificare: Nr. 1013 / 28.11.2007
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente