CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Preductal, comprimate filmate




Compozitie - Preductal, comprimate filmate
Comprimate filmate continand 20 mg trimetazidina.

Actiune terapeutica - Preductal, comprimate filmate
Trimetazidina amelioreaza metabolismul energetic al celulei expuse la hipoxie, evita scaderea brusca a nivelului intracelular de ATP. Asigura functionarea pompei ionice si a fluxului transmembranar de sodiu-potasiu, mentinand homeostazia celulara. in cardiologie, creste rezerva coronariana, constatandu-se rarirea pana la disparitie a tulburarilor ischemice legate de efort, inca din a 15-a zi de tratament - limiteaza variatiile tensionale legate de efort, fara sa antreneze modificari semnificative ale frecventei cardiace. Diminueaza semnificativ consumul de trinitrina. in O.R.L., amelioreaza tulburarile vestibulare, este activa in vertijele din maladia Mnire si vertijele vasculare. in oftalmologie, amelioreaza traseele E.R.G., obiectivand o activitate functionala mai buna a retinei.

Indicatii - Preductal, comprimate filmate
In cardiologie: tratamentul pe termen lung al ischemiei coronariene, prevenirea crizei de angor in caz de insuficienta coronariana cronica. In oftalmologie: afectiuni vasculare corio-retiniene; in ORL: vertij de origine vasculara, vertij Mnire, acufene.

Doze si mod de administrare - Preductal, comprimate filmate
Conform prescriptiei medicale. Posologia obisnuita este de 3 comprimate pe zi, in timpul meselor (dimineata, pranz si seara).

Contraindicatii - Preductal, comprimate filmate
Nu se cunosc

Masuri de precautie - Preductal, comprimate filmate
La pacientii cu insuficienta renala, se recomanda o supraveghere mai atenta, eventual posologia poate fi redusa. Preductal nu trebuie utilizat in timpul sarcinii si alaptarii, fara avizul medicului.

Reactii adverse - Preductal, comprimate filmate
Preductal este bine tolerat. Rar au fost observate tulburari gastrointestinale ca greturi si varsaturi.

Comprimate filmate continand 20 mg trimetazidina. Trimetazidina amelioreaza metabolismul energetic al celulei expuse la hipoxie, evita scaderea brusca a nivelului intracelular de ATP. Asigura functionarea pompei ionice si a fluxului transmembranar de sodiu-potasiu, mentinand homeostazia celulara. in cardiologie, creste rezerva coronariana, constatandu-se rarirea pana la disparitie a tulburarilor ischemice legate de efort, inca din a 15-a zi de tratament - limiteaza variatiile tensionale legate de efort, fara sa antreneze modificari semnificative ale frecventei cardiace. Diminueaza semnificativ consumul de trinitrina. in O.R.L., amelioreaza tulburarile vestibulare, este activa in vertijele din maladia Mnire si vertijele vasculare. in oftalmologie, amelioreaza traseele E.R.G., obiectivand o activitate functionala mai buna a retinei. In cardiologie: tratamentul pe termen lung al ischemiei coronariene, prevenirea crizei de angor in caz de insuficienta coronariana cronica. In oftalmologie: afectiuni vasculare corio-retiniene; in ORL: vertij de origine vasculara, vertij Mnire, acufene. )))Doze si mod de administrare Conform prescriptiei medicale. Posologia obisnuita este de 3 comprimate pe zi, in timpul meselor (dimineata, pranz si seara). )))Contraindicatii Nu se cunosc )))Masuri de precautie La pacientii cu insuficienta renala, se recomanda o supraveghere mai atenta, eventual posologia poate fi redusa. Preductal nu trebuie utilizat in timpul sarcinii si alaptarii, fara avizul medicului. Preductal este bine tolerat. Rar au fost observate tulburari gastrointestinale ca greturi si varsaturi.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente