CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Polygynax, caps.vag.




Componenta - Polygynax, caps.vag.
: Neomycinum 35000 U, Polymyxini B sulfas 35000 U, Nystatinum 100000 U.

Prezentare - Polygynax, caps.vag.
: Capsule vaginale N 6 si N 12.

Particularitati farmacologice - Polygynax, caps.vag.
: Preparatul reprezinta o combinatie de antibiotice cu spectru larg care cuprinde bacterii si fungi implicati in afectiunile ginecologice.

Indicatii - Polygynax, caps.vag.
:Tratamentul leucoreei de orice origina - bacteriana, candidamicotica sau mixta. In scop profilactic - inainte de orice interventie chirurgicala pe caile genitale inferioare, inainte de nastere, inainte si dupa electrocoagularea colului uterin, inaintea explorarilor endouterine (histerografie).

Utilizare - Polygynax, caps.vag.
: Cate 1 capsula vaginala o data pe zi (seara) timp de 6-12 zile. Capsulele Polygynax virgo se reteaza la capatul ingust si continutul ei se instileaza in vagina fetitelor si adolescentelor.

Contraindicatii - Polygynax, caps.vag.
: Hipersensibilitatea la componentele preparatului.

Termen de valabilitate - Polygynax, caps.vag.
: 2 ani.

Conditii de pastrare - Polygynax, caps.vag.
: Lista B. Temperatura camerei, ferit de lumina.

Statutul legal: - Polygynax, caps.vag.
Cu prescriptie medicala."

)))Componenta: Neomycinum 35000 U, Polymyxini B sulfas 35000 U, Nystatinum 100000 U. )))Prezentare: Capsule vaginale N 6 si N 12. )))Particularitati farmacologice: Preparatul reprezinta o combinatie de antibiotice cu spectru larg care cuprinde bacterii si fungi implicati in afectiunile ginecologice. :Tratamentul leucoreei de orice origina - bacteriana, candidamicotica sau mixta. In scop profilactic - inainte de orice interventie chirurgicala pe caile genitale inferioare, inainte de nastere, inainte si dupa electrocoagularea colului uterin, inaintea explorarilor endouterine (histerografie). )))Utilizare: Cate 1 capsula vaginala o data pe zi (seara) timp de 6-12 zile. Capsulele Polygynax virgo se reteaza la capatul ingust si continutul ei se instileaza in vagina fetitelor si adolescentelor. )))Contraindicatii: Hipersensibilitatea la componentele preparatului. )))Termen de valabilitate: 2 ani. )))Conditii de pastrare: Lista B. Temperatura camerei, ferit de lumina. )))Statutul legal: Cu prescriptie medicala."
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente