CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Polenolecitin, granule




Compozitie - Polenolecitin, granule
Granule continand, la 100 g, lecitina vegetala 10 g, polen recoltat de albine 50 g, miere de albine 15 g si zahar 25 g (pungi cu 150 g).

Actiune terapeutica - Polenolecitin, granule
Aport de fosfolipide, proteine, glucide, vitamine si alti factori nutritivi naturali; i se atribuie efecte tonice si trofice.

- Polenolecitin, granule


Indicatii - Polenolecitin, granule
Stari de oboseala, convalescenta, subnutritie; ca medicatie adjuvanta la batranii cu insuficienta cerebrovasculara cronica si la copiii cu intarziere psihomotorie.

Doze si mod de administrare - Polenolecitin, granule
Oral, la adulti cate o lingurita plina de 3 ori/zi, la mese; la copii, 1-2 lingurite rase, la masa de dimineata; tratamentul se face in cure de 4 saptamani, cu pauze de 10 zile.

Contraindicatii - Polenolecitin, granule
Diabet zaharat.

Granule continand, la 100 g, lecitina vegetala 10 g, polen recoltat de albine 50 g, miere de albine 15 g si zahar 25 g (pungi cu 150 g). Aport de fosfolipide, proteine, glucide, vitamine si alti factori nutritivi naturali; i se atribuie efecte tonice si trofice. ))) Stari de oboseala, convalescenta, subnutritie; ca medicatie adjuvanta la batranii cu insuficienta cerebrovasculara cronica si la copiii cu intarziere psihomotorie. )))Doze si mod de administrare Oral, la adulti cate o lingurita plina de 3 ori/zi, la mese; la copii, 1-2 lingurite rase, la masa de dimineata; tratamentul se face in cure de 4 saptamani, cu pauze de 10 zile. )))Contraindicatii Diabet zaharat.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente