CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Plak out, gel




Compozitie - Plak out, gel
Clorhexidin digluconat 0,2%, substante aromatice, excip. ad gelatum.

Actiune terapeutica - Plak out, gel
Este un produs cu o inalta activitate antimicrobiana. impiedica formarea tartrului si reduce procesele inflamatorii in gingivite si periodontite. De asemenea, impiedica formarea cariilor si elimina mirosul neplacut al gurii.

Doze si mod de administrare - Plak out, gel
Prepararea solutiei de 10 ml pentru spalaturi bucale: Solutie de 0,1%: in recipientul de plastic din interiorul ambalajului se toarna 10 ml apa (pana la semn), in care se adauga 4 picaturi de solutie Plak Out din flaconul prevazut cu picator. Solutie 0,05%: in acelasi mod, prin adaugarea a 2 picaturi de Plak Out in 10 ml apa. Cantitatea spalaturilor bucale: 10 ml sau 20 ml apa de la robinet. Pentru folosirea a 20 ml solutie, se repeta prepararea solutiei de 10 ml. Durata spalaturilor bucale: Se recomanda 60 sau mai multe secunde. Timpul minim necesar este de 15 secunde.

Indicatii - Plak out, gel
Protetica-Ortodontie: fiecare lucrare protetica imobila sau mobila, creste concentratia microbiana in anumite puncte, putand conduce la gingivite, parodontite sau carii dentare. Dupa o buna spalare a cavitatii bucale si inainte de a se aplica lucrarea protetica, se intinde un strat fin de Plak Out Gel in punctele in care aceasta vine in contact cu dintii sau mucoasa. Puntile imobile si lucrarile protetice mobile se spala prin periere. Se aplica Plak Out Gel, cu ajutorul degetului si in spatiile interdentare ale lucrarilor protetice. Se indica a se folosi de 2 ori pe zi. Parodontologie: se utilizeaza atat in timpul tratamentului gingivitelor hemoragice si chisturilor parodontale cat si dupa. Se aplica Plak Out Gel in spatiile interdentare. Interventii bucale: dupa fiecare interventie bucala, pentru o mai rapida cicatrizare, se aplica gelul cu degetul sau direct cu tubul, in zona afectata, sau in jurul acesteia. Folosirea Plak Out-ului poate determina o coloratie inchisa a dintilor, care dispare dupa o buna periere a lor.

Contraindicatii - Plak out, gel
Folosirea prelungita a Plak Out-ului poate determina o nuanta inchisa a dintilor. Poate aparea o alterare a gustului care dureaza cateva ore. Schimbarea culorii impune o micsorare a dozei. Nuanta inchisa a dintilor dispare repede prin spalare energica cu pasta de dinti

Clorhexidin digluconat 0,2%, substante aromatice, excip. ad gelatum. Este un produs cu o inalta activitate antimicrobiana. impiedica formarea tartrului si reduce procesele inflamatorii in gingivite si periodontite. De asemenea, impiedica formarea cariilor si elimina mirosul neplacut al gurii. )))Doze si mod de administrare Prepararea solutiei de 10 ml pentru spalaturi bucale: Solutie de 0,1%: in recipientul de plastic din interiorul ambalajului se toarna 10 ml apa (pana la semn), in care se adauga 4 picaturi de solutie Plak Out din flaconul prevazut cu picator. Solutie 0,05%: in acelasi mod, prin adaugarea a 2 picaturi de Plak Out in 10 ml apa. Cantitatea spalaturilor bucale: 10 ml sau 20 ml apa de la robinet. Pentru folosirea a 20 ml solutie, se repeta prepararea solutiei de 10 ml. Durata spalaturilor bucale: Se recomanda 60 sau mai multe secunde. Timpul minim necesar este de 15 secunde. Protetica-Ortodontie: fiecare lucrare protetica imobila sau mobila, creste concentratia microbiana in anumite puncte, putand conduce la gingivite, parodontite sau carii dentare. Dupa o buna spalare a cavitatii bucale si inainte de a se aplica lucrarea protetica, se intinde un strat fin de Plak Out Gel in punctele in care aceasta vine in contact cu dintii sau mucoasa. Puntile imobile si lucrarile protetice mobile se spala prin periere. Se aplica Plak Out Gel, cu ajutorul degetului si in spatiile interdentare ale lucrarilor protetice. Se indica a se folosi de 2 ori pe zi. Parodontologie: se utilizeaza atat in timpul tratamentului gingivitelor hemoragice si chisturilor parodontale cat si dupa. Se aplica Plak Out Gel in spatiile interdentare. Interventii bucale: dupa fiecare interventie bucala, pentru o mai rapida cicatrizare, se aplica gelul cu degetul sau direct cu tubul, in zona afectata, sau in jurul acesteia. Folosirea Plak Out-ului poate determina o coloratie inchisa a dintilor, care dispare dupa o buna periere a lor. )))Contraindicatii Folosirea prelungita a Plak Out-ului poate determina o nuanta inchisa a dintilor. Poate aparea o alterare a gustului care dureaza cateva ore. Schimbarea culorii impune o micsorare a dozei. Nuanta inchisa a dintilor dispare repede prin spalare energica cu pasta de dinti
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente