CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Pharmatex, ovule vag.


Cutie 10 ovule."

Indicatii: - Pharmatex, ovule vag.
Pharmatex este indicat pentru contraceptie locala. Aceasta metoda reduce considerabil riscul sarcinii avand o eficacitatea mare daca se respecta modul de utilizare.

Contraindicatii: - Pharmatex, ovule vag.
Hipersensibilitate la clorura de benzalconiu sau la oricare dintre excipientii produsului. Clorura de benzalconiu este incompatibila cu sapun ul, fiind distrusa de sapun (substante tensioactive).

Compozitie - Pharmatex, ovule vag.
Fiecare ovul contine 18.9 mg clorura de benzalconiu.

Mod de administrare: - Pharmatex, ovule vag.
Eficacitatea contraceptiei depinde de utilizarea corecta a ovulelor. Se utilizeaza ovulele inainte de fiecare act sexual indiferent de perioada ciclului hormonal. Nu se recomanda asocierea cu un alt medicament cu administrare locala, deoarece acesta poate inactiva spermicidul. Acest spermicid este distrus de sapun. Se utilizeaza un ovul inainte de fiecare act sexual. Ovulul se introduce profund in vagin. Se asteapta pana cand ovul ul s-a dizolvat complet (5-10 minute), inainte de actul sexual. Protectia asigurata este de 4 ore. In cazul unui nou contact sexual se utilizeaza un alt ovul . Nu se utilizeaza sapun pentru spalare, deoarece spermicidul este distrus. Toaleta externa se face numai cu apa simpla. Irigarea vaginala se poate face la 2 ore dupa utilizarea ovul ului.

Producator - Pharmatex, ovule vag.
: Innotech"

Cutie 10 ovule.": Pharmatex este indicat pentru contraceptie locala. Aceasta metoda reduce considerabil riscul sarcinii avand o eficacitatea mare daca se respecta modul de utilizare. )))Contraindicatii: Hipersensibilitate la clorura de benzalconiu sau la oricare dintre excipientii produsului. Clorura de benzalconiu este incompatibila cu sapun ul, fiind distrusa de sapun (substante tensioactive). Fiecare ovul contine 18.9 mg clorura de benzalconiu. )))Mod de administrare: Eficacitatea contraceptiei depinde de utilizarea corecta a ovulelor. Se utilizeaza ovulele inainte de fiecare act sexual indiferent de perioada ciclului hormonal. Nu se recomanda asocierea cu un alt medicament cu administrare locala, deoarece acesta poate inactiva spermicidul. Acest spermicid este distrus de sapun. Se utilizeaza un ovul inainte de fiecare act sexual. Ovulul se introduce profund in vagin. Se asteapta pana cand ovul ul s-a dizolvat complet (5-10 minute), inainte de actul sexual. Protectia asigurata este de 4 ore. In cazul unui nou contact sexual se utilizeaza un alt ovul . Nu se utilizeaza sapun pentru spalare, deoarece spermicidul este distrus. Toaleta externa se face numai cu apa simpla. Irigarea vaginala se poate face la 2 ore dupa utilizarea ovul ului. )))Producator: Innotech"
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente