CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Pharmatex, crema


Flacon de 72 grame cu aplicator de dozare.

Indicatii: - Pharmatex, crema
Este recomandata pentru contraceptie locala. Aceasta metoda reduce considerabil riscul sarcinii avand o eficacitate mare daca se respecta modul de utilizare.

Compozitie: - Pharmatex, crema
Pharmatex crema contine clorura de benzalconiu.

Contraindicatii: - Pharmatex, crema
Hipersensibilitate la clorura de benzalconiu sau la oricare dintre excipientii produsului. Clorura de benzalconiu este incompatibila cu sapunul, fiind distrusa de sapun (substante tensioactive).

Mod de administrare: - Pharmatex, crema
Eficacitatea contraceptiei depinde de utilizarea corecta a ovulelor. Se utilizeaza ovulele inainte de fiecare act sexual indiferent de perioada ciclului hormonal. Nu se recomanda asocierea cu un alt medicament cu administrare locala, deoarece acesta poate inactiva spermicidul. Acest spermicid este distrus de sapun.

Producator - Pharmatex, crema
: Innotech"

Flacon de 72 grame cu aplicator de dozare. : Este recomandata pentru contraceptie locala. Aceasta metoda reduce considerabil riscul sarcinii avand o eficacitate mare daca se respecta modul de utilizare. : Pharmatex crema contine clorura de benzalconiu. )))Contraindicatii: Hipersensibilitate la clorura de benzalconiu sau la oricare dintre excipientii produsului. Clorura de benzalconiu este incompatibila cu sapunul, fiind distrusa de sapun (substante tensioactive). )))Mod de administrare: Eficacitatea contraceptiei depinde de utilizarea corecta a ovulelor. Se utilizeaza ovulele inainte de fiecare act sexual indiferent de perioada ciclului hormonal. Nu se recomanda asocierea cu un alt medicament cu administrare locala, deoarece acesta poate inactiva spermicidul. Acest spermicid este distrus de sapun. )))Producator: Innotech"
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente