CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Pharmapirin, comprimate
Compozitie - Pharmapirin, comprimate
Comprimate ce contin 80 mg acid acetilsalicilic.

Actiune terapeutica - Pharmapirin, comprimate
Antipiretica, analgezica, antiinflamatoare si antiagreganta plachetara de lunga durata.

Indicatii - Pharmapirin, comprimate
In aceasta doza indicatia principala consta in profilaxia trombozelor, in angina si angina instabila, in prevenirea infarctului acut de miocard, in ischemie cerebrala tranzitorie pentru a diminua frecventa crizelor ischemice si riscul de ictus.

Doze si mod de administrare - Pharmapirin, comprimate
Adulti: 1-8 comprimate pe zi.

Contraindicatii - Pharmapirin, comprimate
Hemostaza deficitara si alergia la salicilati contraindica medicamentul. Precautii la maladii ulceroase si la hiperaciditate gastrica.

Reactii adverse - Pharmapirin, comprimate
Sunt semnalate la tratament prelungit si la doze mari (1 g) reactii adverse ca: greata, voma, constipatie, melena. Dozele mici (80-320 mg) sunt mai bine tolerate si provoaca rar reactii adverse.

Comprimate ce contin 80 mg acid acetilsalicilic. Antipiretica, analgezica, antiinflamatoare si antiagreganta plachetara de lunga durata. In aceasta doza indicatia principala consta in profilaxia trombozelor, in angina si angina instabila, in prevenirea infarctului acut de miocard, in ischemie cerebrala tranzitorie pentru a diminua frecventa crizelor ischemice si riscul de ictus. )))Doze si mod de administrare Adulti: 1-8 comprimate pe zi. )))Contraindicatii Hemostaza deficitara si alergia la salicilati contraindica medicamentul. Precautii la maladii ulceroase si la hiperaciditate gastrica. Sunt semnalate la tratament prelungit si la doze mari (1 g) reactii adverse ca: greata, voma, constipatie, melena. Dozele mici (80-320 mg) sunt mai bine tolerate si provoaca rar reactii adverse.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente