CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Permixon 160 mg, comprimate




Compozitie - Permixon 160 mg, comprimate
Extract lipidosterolic de Serenoa repens 160 mg/gelula 9,6/cutie. Constituit in proportie de 97% din acizi liberi si/sau esterificati si 3% din insaponificabili. Excipient: Polyoxyethylen-glycol 290 mg. Compozitia gelulei: gelatina, oxid de fier galben, indigotina si dioxid de titan.

Actiune terapeutica - Permixon 160 mg, comprimate
Farmacodinamica: experimentele, realizate pe animale sau in vitro pe celulele prostatice au aratat ca extractul de Serenoa repens are urmatoarele proprietati: prezinta proprietati de inhibitie non-competitiva a enzimei 5 reductaza (tip 1 si 2), enzima care transforma testosteronul in metabolitul sauactiv, dihidrotestosteronul; inhiba formarea prostaglandinei si a leucotrienei (puse in evidenta pe polinucleare); franeaza poliferarea de celule provenind din hiperplazia benigna a prostatei, si stimulare de factori de crestere. Farmacocinetica: datele referitoare la om nu sunt disponibile. Studiul farmacocinetic la cobai, cu principiul activ h3 administrat pe cale orala, a demonstrat ca resorbtia produsului este lenta (varf plasmatic la 7 ore dupa ingestie), injumatatire plasmatica prelungita (56 ore si 115 ore dupa fractionare), eliminarea renala este slaba (30%) si eliminarea prin fecale preponderenta (70%), prin intermediul unui ciclu entero-hepatic. La administrari repetate se observa o fixare a produsului la nivelul prostatei. Date de securitate preclinica: studiile de toxicologie cronica efectuate asupra cobailor la doza zilnica de 400 mg/kg si la caine la doza zilnica de 200 mg/kg nu au aratat semne de toxicitate. Studiul potentialului mutagen s-a relevat negativ. Studiul toxicitatii supra reproductiei la animal masculin este de asemenea negativa

Indicatii - Permixon 160 mg, comprimate
Acest medicament este conceput pentru tratamentul anumitor tulburari de mictiune (urinare) legate de hipertrofia (cresterea volumului) prostatei.

Doze si mod de administrare - Permixon 160 mg, comprimate
2 gelule pe zi in timpul meselor. In toate cazurile respectati cu strictete indicatiile medicului dvs.

Contraindicatii - Permixon 160 mg, comprimate
Nu este cunoscuta nici o contraindicatie.

Masuri de precautie - Permixon 160 mg, comprimate
Administrarea medicamentului pe stomacul gol poate cauza ameteli. Pentru nemultumiri cereti sfatul medicului sau farmacistului. Pentru evitarea eventualelor interactiuni cu alte medicamente, trebuie sa informati medicul sau farmacistul, de cate ori este cazul, despre orice alt tratament urmat. A nu se lasa la indemana copiilor. Interactiunea cu alte medicamente: nici un fel de interactiune nu este cunoscuta. Sarcina si alaptare: fara obiect. Efecte asupra aptitudinilor de a conduce autovehicule si a utiliza masini: nici unul. Supradozare: nu exista date disponibile

Reactii adverse - Permixon 160 mg, comprimate
Nu se cunosc nici un fel de efecte nedorite daca gelulele sunt luate corect, in timpul meselor.

Extract lipidosterolic de Serenoa repens 160 mg/gelula 9,6/cutie. Constituit in proportie de 97% din acizi liberi si/sau esterificati si 3% din insaponificabili. Excipient: Polyoxyethylen-glycol 290 mg. Compozitia gelulei: gelatina, oxid de fier galben, indigotina si dioxid de titan. ))) Actiune terapeutica Farmacodinamica: experimentele, realizate pe animale sau in vitro pe celulele prostatice au aratat ca extractul de Serenoa repens are urmatoarele proprietati: prezinta proprietati de inhibitie non-competitiva a enzimei 5 reductaza (tip 1 si 2), enzima care transforma testosteronul in metabolitul sauactiv, dihidrotestosteronul; inhiba formarea prostaglandinei si a leucotrienei (puse in evidenta pe polinucleare); franeaza poliferarea de celule provenind din hiperplazia benigna a prostatei, si stimulare de factori de crestere. Farmacocinetica: datele referitoare la om nu sunt disponibile. Studiul farmacocinetic la cobai, cu principiul activ h3 administrat pe cale orala, a demonstrat ca resorbtia produsului este lenta (varf plasmatic la 7 ore dupa ingestie), injumatatire plasmatica prelungita (56 ore si 115 ore dupa fractionare), eliminarea renala este slaba (30%) si eliminarea prin fecale preponderenta (70%), prin intermediul unui ciclu entero-hepatic. La administrari repetate se observa o fixare a produsului la nivelul prostatei. Date de securitate preclinica: studiile de toxicologie cronica efectuate asupra cobailor la doza zilnica de 400 mg/kg si la caine la doza zilnica de 200 mg/kg nu au aratat semne de toxicitate. Studiul potentialului mutagen s-a relevat negativ. Studiul toxicitatii supra reproductiei la animal masculin este de asemenea negativa Acest medicament este conceput pentru tratamentul anumitor tulburari de mictiune (urinare) legate de hipertrofia (cresterea volumului) prostatei. )))Doze si mod de administrare 2 gelule pe zi in timpul meselor. In toate cazurile respectati cu strictete indicatiile medicului dvs. )))Contraindicatii Nu este cunoscuta nici o contraindicatie. )))Masuri de precautie Administrarea medicamentului pe stomacul gol poate cauza ameteli. Pentru nemultumiri cereti sfatul medicului sau farmacistului. Pentru evitarea eventualelor interactiuni cu alte medicamente, trebuie sa informati medicul sau farmacistul, de cate ori este cazul, despre orice alt tratament urmat. A nu se lasa la indemana copiilor. Interactiunea cu alte medicamente: nici un fel de interactiune nu este cunoscuta. Sarcina si alaptare: fara obiect. Efecte asupra aptitudinilor de a conduce autovehicule si a utiliza masini: nici unul. Supradozare: nu exista date disponibile Nu se cunosc nici un fel de efecte nedorite daca gelulele sunt luate corect, in timpul meselor.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente