CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Parodium, gel gingival




Compozitie - Parodium, gel gingival
Clorhexidina (digluconat) 0,02 g; Rheum Palmatum (extract de) 0,20 g; Excipient q.s.p. 100 g. Contine formaldehida.

Actiune terapeutica - Parodium, gel gingival
Gelul gingival Parodium pentru gingii sensibile contine un agent antibacterian puternic: Clorhexidina si un extract din planta Rheum Palmatum. Clorhexidina: un agent antibacterian puternic. Clorhexidina favorizeaza eliminarea placii bacteriene si impiedica reaparitia ei. Ea asigura o protectie de lunga durata, acoperind intervalul intre doua spalari pe dinti. Rheum Palmatum: o planta cu proprietati calmante. Aceasta planta de origine chineza este cunoscuta de 4000 de ani pentru proprietatile ei. Rizomul sau contine glicozide si agenti tananti. Unii din compusii sai au o activitate benefica asupra umflarii gingiilor. Excipient: Parodium are proprietati farmaceutice speciale. El adera perfect la gingie si mentine direct pe zonele sensibile principalii componenti pentru o mai buna eficacitate.

Indicatii - Parodium, gel gingival
Parodium este un produs pentru tratamente buco-dentare. Trebuie aplicat direct pe gingie cu degetul sau cu aplicatorul. Nu stergeti. Va sfatuim sa-l folositi de 3 ori pe zi. Parodium favorizeaza prevenirea: inrosirii si umflarii gingiilor; sangerarii gingiilor; mirosului neplacut al respiratiei.

Clorhexidina (digluconat) 0,02 g; Rheum Palmatum (extract de) 0,20 g; Excipient q.s.p. 100 g. Contine formaldehida. Gelul gingival Parodium pentru gingii sensibile contine un agent antibacterian puternic: Clorhexidina si un extract din planta Rheum Palmatum. Clorhexidina: un agent antibacterian puternic. Clorhexidina favorizeaza eliminarea placii bacteriene si impiedica reaparitia ei. Ea asigura o protectie de lunga durata, acoperind intervalul intre doua spalari pe dinti. Rheum Palmatum: o planta cu proprietati calmante. Aceasta planta de origine chineza este cunoscuta de 4000 de ani pentru proprietatile ei. Rizomul sau contine glicozide si agenti tananti. Unii din compusii sai au o activitate benefica asupra umflarii gingiilor. Excipient: Parodium are proprietati farmaceutice speciale. El adera perfect la gingie si mentine direct pe zonele sensibile principalii componenti pentru o mai buna eficacitate. Parodium este un produs pentru tratamente buco-dentare. Trebuie aplicat direct pe gingie cu degetul sau cu aplicatorul. Nu stergeti. Va sfatuim sa-l folositi de 3 ori pe zi. Parodium favorizeaza prevenirea: inrosirii si umflarii gingiilor; sangerarii gingiilor; mirosului neplacut al respiratiei.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente