CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Paragel




Compozitie - Paragel
Ulei de parafina 80,9 g; excipienti q.s, 100 g.

Indicatii - Paragel
Constipatie cronica, in special la persoanele cu hemoroizi sau alte boli rectoanale.

Doze si mod de administrare - Paragel
Este preferabil a se administra pe stomacul gol, seara. A se evita utilizarea indelungata. Adulti: 1-3 linguri pe zi. Copii pana la 2 ani: 1/2 lingurita, de doua ori pe zi. Copii intre 2-4 ani: 1- 2 lingurite pe zi. Copii peste 4 ani: 3-4 lingurite pe zi.

Contraindicatii - Paragel
Ocluzie intestinala.

Reactii adverse - Paragel
Absorbtia vitaminelor liposolubile poate sa scada in timpul unei administrari prelungite (peste doua saptamani). in cazuri rare, s-au observat lipopneumonii, la persoanele in varsta. Absorbtia sistemica poate cauza o reactie de granulomatoza hepato-splenica, limfoglandulara si iritatii perianale.

Ulei de parafina 80,9 g; excipienti q.s, 100 g. Constipatie cronica, in special la persoanele cu hemoroizi sau alte boli rectoanale. )))Doze si mod de administrare Este preferabil a se administra pe stomacul gol, seara. A se evita utilizarea indelungata. Adulti: 1-3 linguri pe zi. Copii pana la 2 ani: 1/2 lingurita, de doua ori pe zi. Copii intre 2-4 ani: 1- 2 lingurite pe zi. Copii peste 4 ani: 3-4 lingurite pe zi. )))Contraindicatii Ocluzie intestinala. Absorbtia vitaminelor liposolubile poate sa scada in timpul unei administrari prelungite (peste doua saptamani). in cazuri rare, s-au observat lipopneumonii, la persoanele in varsta. Absorbtia sistemica poate cauza o reactie de granulomatoza hepato-splenica, limfoglandulara si iritatii perianale.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente