CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Paracof, comprimate




Compozitie - Paracof, comprimate
Comprimate continand paracetamol 300 mg si cafeina 30 mg.

Actiune terapeutica - Paracof, comprimate
Analgezic si antipiretic cu actiune de intensitate moderata, dar si stimulant psihomotor; indeparteaza senzatia de oboseala, excita (slab) centrii vasomotor si respirator din bulb (mai ales cand sunt deprimati).

Indicatii - Paracof, comprimate
Cefalee, nevralgii dentare, lombosciatica, artralgii nereumatismale, entorse, luxatii, dismenoree, stari febrile.

Doze si mod de administrare - Paracof, comprimate
Adulti: 1 comprimat de 1-2 ori pe zi. Copii intre 7-12 ani: 1/2 comprimat de 1-2 ori pe zi. Se administreaza de preferinta pe stomacul gol, cu un pahar cu apa, dimineata si la pranz (nu se administreaza in ultima parte a zilei).

Contraindicatii - Paracof, comprimate
Prudenta in timpul sarcinii, la femei care alapteaza. Nu se administreaza copiilor sub 7 ani. Se va evita asocierea cu anticoagulante.

Reactii adverse - Paracof, comprimate
Provoaca rareori eruptii cutanate alergice, insomnie.

Comprimate continand paracetamol 300 mg si cafeina 30 mg. Analgezic si antipiretic cu actiune de intensitate moderata, dar si stimulant psihomotor; indeparteaza senzatia de oboseala, excita (slab) centrii vasomotor si respirator din bulb (mai ales cand sunt deprimati). Cefalee, nevralgii dentare, lombosciatica, artralgii nereumatismale, entorse, luxatii, dismenoree, stari febrile. )))Doze si mod de administrare Adulti: 1 comprimat de 1-2 ori pe zi. Copii intre 7-12 ani: 1/2 comprimat de 1-2 ori pe zi. Se administreaza de preferinta pe stomacul gol, cu un pahar cu apa, dimineata si la pranz (nu se administreaza in ultima parte a zilei). )))Contraindicatii Prudenta in timpul sarcinii, la femei care alapteaza. Nu se administreaza copiilor sub 7 ani. Se va evita asocierea cu anticoagulante. Provoaca rareori eruptii cutanate alergice, insomnie.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente