CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Panzcebil, drajeuri




Compozitie - Panzcebil, drajeuri
Drajeuri continand un complex de enzime pancreatice a 0,20 g, bila de bou uscata 0,025 g, lichenaza si hemicelulaza 0,005 g (flac. cu 20 buc.).

Actiune terapeutica - Panzcebil, drajeuri
Aport de fermenti digestivi pancreatici (tripsina, lipaza, amilaza), celulaze si acizi biliari.

Indicatii - Panzcebil, drajeuri
Insuficienta secretorie digestiva pancreatica, in pancreatita cronica si in fibroza chistica pancreatica (la copii); dispepsii cu steatoree, tulburari digestive prin exces alimentar la persoane (profilactic si curativ), sprue, intoleranta la grasimi, tulburari digestive in cursul tratamentului cu sulfamide sau antibiotice.

Doze si mod de administrare - Panzcebil, drajeuri
Oral, cate 1-2 drajeuri de 3 ori/zi, dupa mese (se inghit fara a fi sfaramate in gura).

Reactii adverse - Panzcebil, drajeuri
Este in general bine suportat; dozele mari pot provoca iritatie bucala si iritatie perineala, hiperuricozurie si hiperuricemie (prin continutul in purine); rareori reactii alergice.

Contraindicatii - Panzcebil, drajeuri
Alergie la una din componente, boli hepatice grave cu hiperbilirubinemie, icter mecanic; prudenta la bolnavii cu guta sau calculoza renala uratica.

Drajeuri continand un complex de enzime pancreatice a 0,20 g, bila de bou uscata 0,025 g, lichenaza si hemicelulaza 0,005 g (flac. cu 20 buc.). ))) Actiune terapeutica Aport de fermenti digestivi pancreatici (tripsina, lipaza, amilaza), celulaze si acizi biliari. Insuficienta secretorie digestiva pancreatica, in pancreatita cronica si in fibroza chistica pancreatica (la copii); dispepsii cu steatoree, tulburari digestive prin exces alimentar la persoane (profilactic si curativ), sprue, intoleranta la grasimi, tulburari digestive in cursul tratamentului cu sulfamide sau antibiotice. )))Doze si mod de administrare Oral, cate 1-2 drajeuri de 3 ori/zi, dupa mese (se inghit fara a fi sfaramate in gura). Este in general bine suportat; dozele mari pot provoca iritatie bucala si iritatie perineala, hiperuricozurie si hiperuricemie (prin continutul in purine); rareori reactii alergice. )))Contraindicatii Alergie la una din componente, boli hepatice grave cu hiperbilirubinemie, icter mecanic; prudenta la bolnavii cu guta sau calculoza renala uratica.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente