CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Pancreal kirchner, comprimate




Compozitie - Pancreal kirchner, comprimate
Un comprimat de 270 mg contine: extras din pancreas de porc 150,00 mg; celulaza fungica 27,3 mg; papaina 50 mg echivalent cu 4000 unitati Ph EUR lipaza; 3 000 unitati Ph EUR amilaza; 230 unitati Ph EUR proteaza.

Indicatii - Pancreal kirchner, comprimate
Tulburari dispeptice, pancreatita cronica, fibroza chistica, pancreatectomie, rezectie gastrica partiala si totala, obstructie ductala neoplazica, neoplasmul de pancreas.

Doze si mod de administrare - Pancreal kirchner, comprimate
Adulti: 2-3 comprimate in timpul meselor principale. Copii: 1 comprimat in timpul meselor principale. A se inghiti comprimatele fara a se sfarama intre dinti.

Contraindicatii - Pancreal kirchner, comprimate
Acest medicament este contraindicat in caz de hipersensibilitate la unul din constituenti. Studii de teratogeneza au fost facute numai pe animale. In clinica nici un efect fetotoxic si malformatii nu au fost raportate. Studiile pe femei insarcinate carora li s-a administrat acest medicament sunt insuficiente si nu permit excluderea nici unui risc. In consecinta, ca masura de precautie este preferabil sa nu se utilizeze acest medicament in timpul sarcinii.

Un comprimat de 270 mg contine: extras din pancreas de porc 150,00 mg; celulaza fungica 27,3 mg; papaina 50 mg echivalent cu 4000 unitati Ph EUR lipaza; 3 000 unitati Ph EUR amilaza; 230 unitati Ph EUR proteaza. Tulburari dispeptice, pancreatita cronica, fibroza chistica, pancreatectomie, rezectie gastrica partiala si totala, obstructie ductala neoplazica, neoplasmul de pancreas. )))Doze si mod de administrare Adulti: 2-3 comprimate in timpul meselor principale. Copii: 1 comprimat in timpul meselor principale. A se inghiti comprimatele fara a se sfarama intre dinti. )))Contraindicatii Acest medicament este contraindicat in caz de hipersensibilitate la unul din constituenti. Studii de teratogeneza au fost facute numai pe animale. In clinica nici un efect fetotoxic si malformatii nu au fost raportate. Studiile pe femei insarcinate carora li s-a administrat acest medicament sunt insuficiente si nu permit excluderea nici unui risc. In consecinta, ca masura de precautie este preferabil sa nu se utilizeze acest medicament in timpul sarcinii.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente