CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Pancol, folii
Compozitie - Pancol, folii
Folii sterile continand extract liofilizat de colagen animal.

Indicatii - Pancol, folii
Pansament pe plagi; usuca, protejeaza si favorizeaza vindecarea.

Doze si mod de administrare - Pancol, folii
Se aplica in conditii sterile (nu are proprietati antiseptice!) dupa curatirea plagii, ca pansament deschis, la nevoie sub tifon (sub control medical).

Contraindicatii - Pancol, folii
Nu se asociaza cu antiseptice care elibereaza clor sau oxigen (cloramida, peroxizi), cu substante astringente (tanin, azotat de argint) sau caustice (tinctura de iod), cu enzime proteolitice, cu unguente sau cu pulberi inerte.

Reactii adverse - Pancol, folii
Uneori senzatie dureroasa cand se aplica pe arsurile proaspete; suprainfectii, mai ales in cazul plagilor cu exsudat sau sangerare abundenta (se asociaza cu antibiotice sau chimioterapice).

Folii sterile continand extract liofilizat de colagen animal. Pansament pe plagi; usuca, protejeaza si favorizeaza vindecarea. )))Doze si mod de administrare Se aplica in conditii sterile (nu are proprietati antiseptice!) dupa curatirea plagii, ca pansament deschis, la nevoie sub tifon (sub control medical). )))Contraindicatii Nu se asociaza cu antiseptice care elibereaza clor sau oxigen (cloramida, peroxizi), cu substante astringente (tanin, azotat de argint) sau caustice (tinctura de iod), cu enzime proteolitice, cu unguente sau cu pulberi inerte. Uneori senzatie dureroasa cand se aplica pe arsurile proaspete; suprainfectii, mai ales in cazul plagilor cu exsudat sau sangerare abundenta (se asociaza cu antibiotice sau chimioterapice).
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente