CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Pain x
Actiune terapeutica - Pain x
Analgezic. Deriva din surse naturale. Poate actiona in sensul reducerii si preveniri reacumularii substantei P, despre care se presupune ca este principalul mediator al impulsurilor algezice dinspre periferie spre SNC.

Indicatii - Pain x
Ameliorare temporara a durerii din artrita reumatoida si osteoartrita. Durerea consecutiva zonei zoster. Neuropatie diabetica dureroasa.

Doze si mod de administrare - Pain x
Crema, Gel, Lotiune, Roll-On: adulti si copii peste 2 ani: se aplica pe aria afectata nu mai mult de 3-4 ori pe zi.

Masuri de precautie - Pain x
Exclusiv pentru uz extern. Observatii pentru pacient – familie; se recomanda spalarea mainilor inainte si dupa aplicare. Se poate utiliza o spatula pentru aplicare sau se pot utiliza manusi pentru a preveni contaminarea ochilor, gurii etc. Medicamentul este exclusiv pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii sau cu pielea lezata. Sunt posibile arsuri/intepaturi consecutive aplicarii. Nu bandajati strans zona. Folositi regulat (de 3-4 ori pe zi) daca se doreste aparitia unui raspuns. Anuntati lipsa ameliorarii, persistenta simptomelor pentru o perioada mai mare de 3 saptamani sau recurenta in cateva zile dupa incetarea tratamentului. Evaluarea si controlul terapiei Investigati indicatiile pentru terapie, aria ce necesita tratament, alti agenti utilizati si rezultatele obtinute.

Reactii adverse - Pain x
Dermatologice: senzatie temporara de arsura consecutiv aplicarii, senzatie de intepatura, eritem. Respiratorii: tuse, iritatie respiratorie.

Analgezic. Deriva din surse naturale. Poate actiona in sensul reducerii si preveniri reacumularii substantei P, despre care se presupune ca este principalul mediator al impulsurilor algezice dinspre periferie spre SNC. Ameliorare temporara a durerii din artrita reumatoida si osteoartrita. Durerea consecutiva zonei zoster. Neuropatie diabetica dureroasa. )))Doze si mod de administrare Crema, Gel, Lotiune, Roll-On: adulti si copii peste 2 ani: se aplica pe aria afectata nu mai mult de 3-4 ori pe zi. )))Masuri de precautie Exclusiv pentru uz extern. Observatii pentru pacient – familie; se recomanda spalarea mainilor inainte si dupa aplicare. Se poate utiliza o spatula pentru aplicare sau se pot utiliza manusi pentru a preveni contaminarea ochilor, gurii etc. Medicamentul este exclusiv pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii sau cu pielea lezata. Sunt posibile arsuri/intepaturi consecutive aplicarii. Nu bandajati strans zona. Folositi regulat (de 3-4 ori pe zi) daca se doreste aparitia unui raspuns. Anuntati lipsa ameliorarii, persistenta simptomelor pentru o perioada mai mare de 3 saptamani sau recurenta in cateva zile dupa incetarea tratamentului. Evaluarea si controlul terapiei Investigati indicatiile pentru terapie, aria ce necesita tratament, alti agenti utilizati si rezultatele obtinute. Dermatologice: senzatie temporara de arsura consecutiv aplicarii, senzatie de intepatura, eritem. Respiratorii: tuse, iritatie respiratorie.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente