CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Oxycort, spray
Compozitie - Oxycort, spray
Oxitetracicline hidroclorid 0,400 g; Hidrocortizon 0,133 g; vehicul la 100 g.

Actiune terapeutica - Oxycort, spray
Oxycort spray combina actiunea antiinflamatoare si antialergica a hidrocortizonului cu actiunea antiinfectioasa a oxitetraciclinei.

Indicatii - Oxycort, spray
Oxycort spray faciliteaza resorbtia si hidrofilia, fara sa deranjeze schimbul de gaze al tesuturilor. Protejeaza ranile in caz de infectie. Oxycort spray are o actiune locala rapida si de calmare a simptomelor: iritatii, arsuri, durere etc. Ca un rezultat al evaporarii gazului component al Oxycortului (propilena) la suprafata de contact a pielii tratate, senzatia de rece, efect aditional, racoritor care potenteaza actiunea curativa a produsului. Oxycort spray se foloseste local in terapia ranilor de piele si in chirurgia clinica cand apar complicatii exsudative ale pielii.

Doze si mod de administrare - Oxycort, spray
1. Agitati flaconul inainte de utilizare; 2. Pentru folosire se tine flaconul drept; 3. Scoateti capacul flaconului; 4. Tinand flaconul drept, apasati pe supapa si pulverizati de la o distanta de 20-30 cm suprafata de tratat timp de 1-3 secunde. Produsul se foloseste numai extern. In timpul folosirii produsului, ochii se protejeaza de actionarea sprayului, iar flaconul nu trebuie expus la caldura. Flacoanele se protejeaza de lumina si trebuie pastrate in locuri uscate si racoroase.

Contraindicatii - Oxycort, spray
Preparatul nu se va folosi in cazul pacientilor alergici la oxitetraciclina. Utilizarea numai conform prescriptiei medicului.

Oxitetracicline hidroclorid 0,400 g; Hidrocortizon 0,133 g; vehicul la 100 g. Oxycort spray combina actiunea antiinflamatoare si antialergica a hidrocortizonului cu actiunea antiinfectioasa a oxitetraciclinei. Oxycort spray faciliteaza resorbtia si hidrofilia, fara sa deranjeze schimbul de gaze al tesuturilor. Protejeaza ranile in caz de infectie. Oxycort spray are o actiune locala rapida si de calmare a simptomelor: iritatii, arsuri, durere etc. Ca un rezultat al evaporarii gazului component al Oxycortului (propilena) la suprafata de contact a pielii tratate, senzatia de rece, efect aditional, racoritor care potenteaza actiunea curativa a produsului. Oxycort spray se foloseste local in terapia ranilor de piele si in chirurgia clinica cand apar complicatii exsudative ale pielii. )))Doze si mod de administrare 1. Agitati flaconul inainte de utilizare; 2. Pentru folosire se tine flaconul drept; 3. Scoateti capacul flaconului; 4. Tinand flaconul drept, apasati pe supapa si pulverizati de la o distanta de 20-30 cm suprafata de tratat timp de 1-3 secunde. Produsul se foloseste numai extern. In timpul folosirii produsului, ochii se protejeaza de actionarea sprayului, iar flaconul nu trebuie expus la caldura. Flacoanele se protejeaza de lumina si trebuie pastrate in locuri uscate si racoroase. )))Contraindicatii Preparatul nu se va folosi in cazul pacientilor alergici la oxitetraciclina. Utilizarea numai conform prescriptiei medicului.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente