CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Oxybral, fiole
Compozitie - Oxybral, fiole
Fiecare ampula de 2 ml contine 15 mg vincamina.

Actiune terapeutica - Oxybral, fiole
Oxybral are o actiune vasoregulatoare selectiva asupra circulatiei sanguine, prin adaptarea debitului sanguin cerebral la necesitatile metabolice. Oxybral intensifica metabolismul cerebral prin cresterea metabolizarii oxidative a glucozei, ce duce la cresterea eliberarii de energie, conducand la o crestere in general a activitatii fiintei umane. Oxybral creste capturarea si utilizarea oxigenului din circulatia sanguina de catre neuronii hipoxici. Oxybral scade si egalizeaza rezistenta hemodinamica a patului vascular cerebral. Oxybral are un efect unic normocirculant si oxigenant asupra circulatiei cerebrale si neuronilor. S-a aratat ca vincamina (Oxybral) are o excelenta tolerabilitate, neavand toxicitate biologica, hematologica, hepatica sau renala. Toate proprietatile enumerate imbunatatesc si restaureaza circulatia si functia cerebrala. Oxybral, avand multiple actiuni de imbunatatire a metabolismului cerebral si functional, are un efect puternic de imbunatatire a functiilor mentale si intelectuale in special la copii.

Indicatii - Oxybral, fiole
Oxybral este indicat pentru normalizarea si adaptarea fluxului vascular cerebral la necesarul metabolic si in schimb imbunatateste, regleaza si mentine toate functiile cerebrale, reflectate printr-o performanta psihica si intelectuala mai buna. Tulburari cerebrale: legate de varsta la pacientii varstnici ca de exemplu tulburari de memorie, tulburari de concentrare, tulburari de atentie si constienta. Boli trofice degenerative: diabet, ateroscleroza. Dupa accidente cerebrale acute: post-traumatic, post-apoplectic, encefalopatie hipertensiva. Ameteala, vertij, dureri de cap de origine vasculara si migrena, tulburari de auz de origine vasculara, tulburari vizuale de origine vasculara. Tulburari psihiatrice: orientare temporo-spatiala, tulburari emotionale, tulburari cerebro-vasculare in special ischemice. imbunatatirea capacitatii intelectuale la copii si adolescenti.

Doze si mod de administrare - Oxybral, fiole
Copii: 1/2 lingurita de 3 ori pe zi. 1/2 fiola de 2 ori pe zi i.m. sau i.v. lent. Adulti: 1-2 lingurite de 3 ori pe zi. 1 capsula de 2 ori pe zi, sau 1 fiola de 1-2 ori pe zi i.m. sau i.v. lent. Nota: Nu se va folosi prin injectare directa i.v.

Contraindicatii - Oxybral, fiole
Neoplasme cerebrale. Siguranta administrarii in timpul sarcinii nu a fost inca stabilita. Hipersensibilitatea la oricare dintre ingredienti.

Fiecare ampula de 2 ml contine 15 mg vincamina. Oxybral are o actiune vasoregulatoare selectiva asupra circulatiei sanguine, prin adaptarea debitului sanguin cerebral la necesitatile metabolice. Oxybral intensifica metabolismul cerebral prin cresterea metabolizarii oxidative a glucozei, ce duce la cresterea eliberarii de energie, conducand la o crestere in general a activitatii fiintei umane. Oxybral creste capturarea si utilizarea oxigenului din circulatia sanguina de catre neuronii hipoxici. Oxybral scade si egalizeaza rezistenta hemodinamica a patului vascular cerebral. Oxybral are un efect unic normocirculant si oxigenant asupra circulatiei cerebrale si neuronilor. S-a aratat ca vincamina (Oxybral) are o excelenta tolerabilitate, neavand toxicitate biologica, hematologica, hepatica sau renala. Toate proprietatile enumerate imbunatatesc si restaureaza circulatia si functia cerebrala. Oxybral, avand multiple actiuni de imbunatatire a metabolismului cerebral si functional, are un efect puternic de imbunatatire a functiilor mentale si intelectuale in special la copii. Oxybral este indicat pentru normalizarea si adaptarea fluxului vascular cerebral la necesarul metabolic si in schimb imbunatateste, regleaza si mentine toate functiile cerebrale, reflectate printr-o performanta psihica si intelectuala mai buna. Tulburari cerebrale: legate de varsta la pacientii varstnici ca de exemplu tulburari de memorie, tulburari de concentrare, tulburari de atentie si constienta. Boli trofice degenerative: diabet, ateroscleroza. Dupa accidente cerebrale acute: post-traumatic, post-apoplectic, encefalopatie hipertensiva. Ameteala, vertij, dureri de cap de origine vasculara si migrena, tulburari de auz de origine vasculara, tulburari vizuale de origine vasculara. Tulburari psihiatrice: orientare temporo-spatiala, tulburari emotionale, tulburari cerebro-vasculare in special ischemice. imbunatatirea capacitatii intelectuale la copii si adolescenti. )))Doze si mod de administrare Copii: 1/2 lingurita de 3 ori pe zi. 1/2 fiola de 2 ori pe zi i.m. sau i.v. lent. Adulti: 1-2 lingurite de 3 ori pe zi. 1 capsula de 2 ori pe zi, sau 1 fiola de 1-2 ori pe zi i.m. sau i.v. lent. Nota: Nu se va folosi prin injectare directa i.v. )))Contraindicatii Neoplasme cerebrale. Siguranta administrarii in timpul sarcinii nu a fost inca stabilita. Hipersensibilitatea la oricare dintre ingredienti.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente