CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Oxadol, comprimate




Compozitie - Oxadol, comprimate
Comprimate continand 30 mg nefopam. Fiole a 1 ml solutie injectabila, continand 20 mg nefopam/ml

Actiune terapeutica - Oxadol, comprimate
Analgezic eficace in algii de diferite tipuri si intensitati. Produsul nu are efect antiinflamator si antipiretic, este bine tolerat, nu determina dependenta, nu are efecte hipnotice sau sedative, nu influenteaza functia respiratorie si coagularea, nu produce hemoragii digestive.

Indicatii - Oxadol, comprimate
Algii acute si cronice de diferite etiologii si intensitati.

Doze si mod de administrare - Oxadol, comprimate
Per os, 2 comprimate de 3 ori pe zi. Tratamentul este individualizat in functie de intensitatea durerii si reactivitatea pacientului. La nevoie se pot administra 1-3 comprimate de 3 ori pe zi. Dozele mari pot determina scaderea reactivitatii pacientilor. in cazul utilizarii produsului pe perioade mai lungi sau in caz de insuficienta hepatica se impune verificarea transaminazelor serice si functiilor renale. In administrarea i.m.: 1-3 fiole/zi. Se recomanda ca pacientul sa fie in repaus 15-20 de minute dupa administrare. Pentru administrarea i.v. se recomanda diluarea solutiei in ser fiziologic sau solutie de glucoza.

Contraindicatii - Oxadol, comprimate
Hipersensibilitate la produs. Sindrom epileptic sau convulsii in antecedente. Se impun precautii in administrarea la pacientii cu tahicardie, glaucom, hipertrofie de prostata, precum si in cursul sarcinii.

Reactii adverse - Oxadol, comprimate
Rar pot aparea: somnolenta, greata, cefalee, senzatie de gura uscata, varsaturi, gastralgii, depresie, astenie, tulburari de vedere.

Comprimate continand 30 mg nefopam. Fiole a 1 ml solutie injectabila, continand 20 mg nefopam/ml Analgezic eficace in algii de diferite tipuri si intensitati. Produsul nu are efect antiinflamator si antipiretic, este bine tolerat, nu determina dependenta, nu are efecte hipnotice sau sedative, nu influenteaza functia respiratorie si coagularea, nu produce hemoragii digestive. Algii acute si cronice de diferite etiologii si intensitati. )))Doze si mod de administrare Per os, 2 comprimate de 3 ori pe zi. Tratamentul este individualizat in functie de intensitatea durerii si reactivitatea pacientului. La nevoie se pot administra 1-3 comprimate de 3 ori pe zi. Dozele mari pot determina scaderea reactivitatii pacientilor. in cazul utilizarii produsului pe perioade mai lungi sau in caz de insuficienta hepatica se impune verificarea transaminazelor serice si functiilor renale. In administrarea i.m.: 1-3 fiole/zi. Se recomanda ca pacientul sa fie in repaus 15-20 de minute dupa administrare. Pentru administrarea i.v. se recomanda diluarea solutiei in ser fiziologic sau solutie de glucoza. )))Contraindicatii Hipersensibilitate la produs. Sindrom epileptic sau convulsii in antecedente. Se impun precautii in administrarea la pacientii cu tahicardie, glaucom, hipertrofie de prostata, precum si in cursul sarcinii. Rar pot aparea: somnolenta, greata, cefalee, senzatie de gura uscata, varsaturi, gastralgii, depresie, astenie, tulburari de vedere.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente