CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Ovestrol ovule




Compozitie - Ovestrol ovule
Ovule continand: diacetilat de hexestrol (5 000 u.i. estrogen) 0,050 g, sulfatiazol 0,250 g, acid lactic 0,050 g, excipient pentu 1 ovul (cutie cu 10 buc.).

Actiune terapeutica - Ovestrol ovule
Estrogen de sinteza, trofic al mucoasei vaginale si antibacterian.

Indicatii - Ovestrol ovule
Vaginite acute si cronice; eroziuni vaginale, prurit vulvar, cervicite, leucoree nespecifica.

Doze si mod de administrare - Ovestrol ovule
In fiecare seara, 1 ovul intravaginal, dupa o prealabila spalatura vaginala, timp de 10-15 zile sau chiar mai mult, pana la disparitia leucoreei; pentru consolidare, tratamentul se continua cu un ovul la 3 zile, timp de 1-2 luni.

Reactii adverse - Ovestrol ovule
Tratamentul prelungit provoaca fenomene de sensibilizare locala la sulfatiazol.

Ovule continand: diacetilat de hexestrol (5 000 u.i. estrogen) 0,050 g, sulfatiazol 0,250 g, acid lactic 0,050 g, excipient pentu 1 ovul (cutie cu 10 buc.). Estrogen de sinteza, trofic al mucoasei vaginale si antibacterian. Vaginite acute si cronice; eroziuni vaginale, prurit vulvar, cervicite, leucoree nespecifica. )))Doze si mod de administrare In fiecare seara, 1 ovul intravaginal, dupa o prealabila spalatura vaginala, timp de 10-15 zile sau chiar mai mult, pana la disparitia leucoreei; pentru consolidare, tratamentul se continua cu un ovul la 3 zile, timp de 1-2 luni. ))) Reactii adverse Tratamentul prelungit provoaca fenomene de sensibilizare locala la sulfatiazol.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente