CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Ophtazolin, solutie oftalmica




Compozitie - Ophtazolin, solutie oftalmica
Fiecare 1 ml contine: Antazolin sulfat 5 mg., Nafazolin nitrat 0,25 mg., Clorura de benzetoniu 0,1 mg. Flacon de 10 ml din polietilena prevazut cu picurator.

Actiune terapeutica - Ophtazolin, solutie oftalmica
Ophtazolin contine nafazolina nitrat, vasoconstrictor cu actiune rapida si prelungita in suprimarea hiperemiei conjunctivale. Contine de asemenea antazolina sulfat cu actiune antialergica, reducand permeabilitatea vasculara. Picaturi oculare sterile - descongestionant al conjunctivei oculare, cu efect antihistaminic.

Indicatii - Ophtazolin, solutie oftalmica
Conjunctivite iritative si alergice.

Doze si mod de administrare - Ophtazolin, solutie oftalmica
1-2 picaturi de 3-4 ori/zi. Se inchide flaconul imediat dupa folosire. Continutul se arunca dup 4 saptamani de la deschiderea flaconului.

Contraindicatii - Ophtazolin, solutie oftalmica
Hipersensibilitate la una din componente.

Masuri de precautie - Ophtazolin, solutie oftalmica
In primele secunde dupa instilatie, la o parte dintre pacienti, pot aparea usoare intepaturi trecatoare si care, oricum, nu afecteaza eficacitatea tratamentului. Conditii de pastrare: La temperaturi mai mici de 25 grade Celsius. Nu se ingheata.

Fiecare 1 ml contine: Antazolin sulfat 5 mg., Nafazolin nitrat 0,25 mg., Clorura de benzetoniu 0,1 mg. Flacon de 10 ml din polietilena prevazut cu picurator. Ophtazolin contine nafazolina nitrat, vasoconstrictor cu actiune rapida si prelungita in suprimarea hiperemiei conjunctivale. Contine de asemenea antazolina sulfat cu actiune antialergica, reducand permeabilitatea vasculara. Picaturi oculare sterile - descongestionant al conjunctivei oculare, cu efect antihistaminic. Conjunctivite iritative si alergice. )))Doze si mod de administrare 1-2 picaturi de 3-4 ori/zi. Se inchide flaconul imediat dupa folosire. Continutul se arunca dup 4 saptamani de la deschiderea flaconului. )))Contraindicatii Hipersensibilitate la una din componente. )))Masuri de precautie In primele secunde dupa instilatie, la o parte dintre pacienti, pot aparea usoare intepaturi trecatoare si care, oricum, nu afecteaza eficacitatea tratamentului. Conditii de pastrare: La temperaturi mai mici de 25 grade Celsius. Nu se ingheata.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente