CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect One tablet daily+fe, drajeuri
Compozitie - One tablet daily+fe, drajeuri
"Vitamina A "5 000 UI " Vitamina B1 "2 mg " Vitamina B12 "1 mcg "Vitamina D "400 UI " Vitamina B2 "2 mg " Acid pantotenic "1 mg "Vitamina C "50 mg " Vitamina PP "20 mg " Fier (sulfat) "15 mg "Acid folic "400 mcg " Vitamina B6 "1 mg "

Actiune terapeutica - One tablet daily+fe, drajeuri
Complex vitaminic echilibrat, la care se adauga prezenta fierului. Preparatul asigura organismului necesarul vitaminic atat in conditii normale, cat si in cazurile in care necesarul este crescut, la care se adauga un aport suplimentar de fier, acesta reprezentand principalul component al hemoglobinei, mioglobinei si al multor enzime metabolice.

Indicatii - One tablet daily+fe, drajeuri
Toate indicatiile medicamentelor polivitaminizante. Pentru sustinerea biologica a efortului, dupa suprasolicitare sau carente de vitamine la sportivi. Pentru cresterea rezistentei organismului la infectii. Pentru ameliorarea starii de oboseala sau slabiciune si disconfort, datorate unei activitati fizice sau intelectuale intense sau de lunga durata. In convalescenta si la persoanele varstei a III-a, pentru ameliorarea starii de oboseala si inducerea senzatiei de confort. In anemii datorate unor deficiente nutritionale. Prezenta fierului face ca utilizarea acestui medicament sa fie benefica si in aportul insuficient de Fe, datorat unor carente nutritionale prin alimente sau malabsorbtie a fierului la nivelul tractului gastrointestinal, in anemii feriprive datorate unor hemoragii (epistaxis frecvent, meno- si metroragii, ulcere gastrointestinale).

Doze si mod de administrare - One tablet daily+fe, drajeuri
Oral, 1 drajeu/zi dimineata. Conditii de pastrare: Se pastreaza ferit de caldura, lumina si umiditate.

"Vitamina A "5 000 UI " Vitamina B1 "2 mg " Vitamina B12 "1 mcg "Vitamina D "400 UI " Vitamina B2 "2 mg " Acid pantotenic "1 mg "Vitamina C "50 mg " Vitamina PP "20 mg " Fier (sulfat) "15 mg "Acid folic "400 mcg " Vitamina B6 "1 mg " Complex vitaminic echilibrat, la care se adauga prezenta fierului. Preparatul asigura organismului necesarul vitaminic atat in conditii normale, cat si in cazurile in care necesarul este crescut, la care se adauga un aport suplimentar de fier, acesta reprezentand principalul component al hemoglobinei, mioglobinei si al multor enzime metabolice. Toate indicatiile medicamentelor polivitaminizante. Pentru sustinerea biologica a efortului, dupa suprasolicitare sau carente de vitamine la sportivi. Pentru cresterea rezistentei organismului la infectii. Pentru ameliorarea starii de oboseala sau slabiciune si disconfort, datorate unei activitati fizice sau intelectuale intense sau de lunga durata. In convalescenta si la persoanele varstei a III-a, pentru ameliorarea starii de oboseala si inducerea senzatiei de confort. In anemii datorate unor deficiente nutritionale. Prezenta fierului face ca utilizarea acestui medicament sa fie benefica si in aportul insuficient de Fe, datorat unor carente nutritionale prin alimente sau malabsorbtie a fierului la nivelul tractului gastrointestinal, in anemii feriprive datorate unor hemoragii (epistaxis frecvent, meno- si metroragii, ulcere gastrointestinale). )))Doze si mod de administrare Oral, 1 drajeu/zi dimineata. Conditii de pastrare: Se pastreaza ferit de caldura, lumina si umiditate.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente