CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect One tablet daily, drajeuri
Compozitie - One tablet daily, drajeuri
Vitamina A 2500 UI Vitamina B1 1 mg Vitamina B12 2 mcg Vitamina D 400 UI Vitamina B2 1 mg Pantotenat de Ca 1 mg Vitamina E 4 UI Vitamina PP 10 mg Acid folic 100 mcg Vitamina C 30 mg Vitamina B6 1 mg

Actiune terapeutica - One tablet daily, drajeuri
Preparatul contine un complex vitaminic echilibrat, format din vitamine de prima importanta in metabolismul glucidelor, lipidelor si proteinelor.

Indicatii - One tablet daily, drajeuri
Pentru sustinerea biologica a efortului, dupa suprasolicitare, sau in carente de vitamine la sportivi. Pentru cresterea rezistentei organismului la infectii. Pentru ameliorarea starii de oboseala sau slabiciune si disconfort, datorate unei activitati fizice sau intelectuale intense sau de lunga durata. In anemiile datorate unor deficiente nutritionale. In convalescenta si la persoanele varstei a III-a, pentru ameliorarea starii de oboseala si inducerea senzatiei de confort.

Doze si mod de administrare - One tablet daily, drajeuri
Oral, 1 drajeu pe zi dimineata sau 2 drajeuri pe zi, in cazul in care necesarul de vitamine este crescut (sarcina, lactatie). "

Vitamina A 2500 UI Vitamina B1 1 mg Vitamina B12 2 mcg Vitamina D 400 UI Vitamina B2 1 mg Pantotenat de Ca 1 mg Vitamina E 4 UI Vitamina PP 10 mg Acid folic 100 mcg Vitamina C 30 mg Vitamina B6 1 mg Preparatul contine un complex vitaminic echilibrat, format din vitamine de prima importanta in metabolismul glucidelor, lipidelor si proteinelor. Pentru sustinerea biologica a efortului, dupa suprasolicitare, sau in carente de vitamine la sportivi. Pentru cresterea rezistentei organismului la infectii. Pentru ameliorarea starii de oboseala sau slabiciune si disconfort, datorate unei activitati fizice sau intelectuale intense sau de lunga durata. In anemiile datorate unor deficiente nutritionale. In convalescenta si la persoanele varstei a III-a, pentru ameliorarea starii de oboseala si inducerea senzatiei de confort. )))Doze si mod de administrare Oral, 1 drajeu pe zi dimineata sau 2 drajeuri pe zi, in cazul in care necesarul de vitamine este crescut (sarcina, lactatie). "
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente