CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Omez, capsule
Indicatii: - Omez, capsule
Ulcer duodenal si gastric, reflux sau esofagita ulcerata, sindromul Zollinger-Ellison, ulcer indus de antiinflamatoarele nesteroidiene.

Contraindicatii: - Omez, capsule
Hipersensibiltate la Omeprazol.

Precautii: - Omez, capsule
Nu va fi utilizat in afectiuni gastrice maligne. Terapia de durata va fi strict monitorizata. Nu este recomandat copiilor.

Reactii adverse: - Omez, capsule
Este in general bine tolerat, fara reactii evidente. Efectele sale adverse sunt slabe. Ele sunt rare chiar si la persoanele varstnice.

Compozitie: - Omez, capsule
Fiecare capsula cu cedare lenta contine: Omeprazol 20 mg (granule cu invelis entero-solubil).

Actiune: - Omez, capsule
Este un inhibitor al pompei de protoni din gastrocite. Omeprazol-ul este un derivat benzimidazolic substituit care actioneaza in faza finala a producerii de acid, si deci controleaza aciditatea intragastrica, indiferent de stimuli. Inhiba puternic secretia gastrica acida bazala si stimulata. Astfel, este un medicament antisecretor foarte eficace pentru vindecarea ulcerului gastro-duodenal, al esofagitei erozive si pentru reducerea secretiei gastrice acide la pacientii cu sindrom Zollinger-Ellison.

Administrare: - Omez, capsule
Ulcer gastric: 20 mg o data pe zi, timp de 8 saptamani. in cazuri severe doza creste la 40 mg zilnic. Esofagita de reflux: 20 mg o data pe zi, timp de 4 saptamani. Cazuri rebele: 40 mg o data pe zi. Ulcer duodenal: 20 mg o data pe zi, timp de 4 saptamani. Sindromul Zollinger-Ellison: 60 mg o data pe zi. Terapia de intretinere: 20-120 mg adaptat reactiei la medicament. Dozele peste 80 mg vor fi divizate in doua prize.

:Ulcer duodenal si gastric, reflux sau esofagita ulcerata, sindromul Zollinger-Ellison, ulcer indus de antiinflamatoarele nesteroidiene.)))Contraindicatii:Hipersensibiltate la Omeprazol. )))Precautii:Nu va fi utilizat in afectiuni gastrice maligne. Terapia de durata va fi strict monitorizata. Nu este recomandat copiilor. :Este in general bine tolerat, fara reactii evidente. Efectele sale adverse sunt slabe. Ele sunt rare chiar si la persoanele varstnice. :Fiecare capsula cu cedare lenta contine: Omeprazol 20 mg (granule cu invelis entero-solubil). )))Actiune:Este un inhibitor al pompei de protoni din gastrocite. Omeprazol-ul este un derivat benzimidazolic substituit care actioneaza in faza finala a producerii de acid, si deci controleaza aciditatea intragastrica, indiferent de stimuli. Inhiba puternic secretia gastrica acida bazala si stimulata. Astfel, este un medicament antisecretor foarte eficace pentru vindecarea ulcerului gastro-duodenal, al esofagitei erozive si pentru reducerea secretiei gastrice acide la pacientii cu sindrom Zollinger-Ellison. )))Administrare:Ulcer gastric: 20 mg o data pe zi, timp de 8 saptamani. in cazuri severe doza creste la 40 mg zilnic. Esofagita de reflux: 20 mg o data pe zi, timp de 4 saptamani. Cazuri rebele: 40 mg o data pe zi. Ulcer duodenal: 20 mg o data pe zi, timp de 4 saptamani. Sindromul Zollinger-Ellison: 60 mg o data pe zi. Terapia de intretinere: 20-120 mg adaptat reactiei la medicament. Dozele peste 80 mg vor fi divizate in doua prize.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente