CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Omacor, capsule




Forma de prezentare - Omacor, capsule
Capsule moi 1000 mg (840 mg ester etilic al acidului eicosapentaenoic 46% si ester etilic al acidului docosahexenoic 38%); fl. × 28 capsule"

Indicatii - Omacor, capsule
Post infarct de miocard, pentru profilaxia secundara a accidentelor coronariene, in asociere cu terapia standard. Hipertrigliceridemie. "

Dozaj si mod de administrare - Omacor, capsule
Post infarct de miocard, 1 cps./zi. Hipertrigliceridemie, initial 2 capsule/zi, cu posibilitatea cresterii dozei pana la 4 cps./zi."

Contraindicatii - Omacor, capsule
Hipersensibilitate. "

Atentionari - Omacor, capsule
Pacienti cu risc crescut de hemoragii. Monitorizarea functiei hepatice la pacientii cu IH. Sarcina, alaptare."

Reactii adverse - Omacor, capsule
Tulburari gastro-intestinale (reflux gastro-esofagian sau eructatii cu miros sau gust de peste, greata, varsaturi, distensie abdominala, diaree sau constipatie), eczema, acnee; la acientii cu hipertrigliceridemie, cresterea moderata a valorilor transaminazelor hepatice."

)))Forma de prezentare Capsule moi 1000 mg (840 mg ester etilic al acidului eicosapentaenoic 46% si ester etilic al acidului docosahexenoic 38%); fl. × 28 capsule" Post infarct de miocard, pentru profilaxia secundara a accidentelor coronariene, in asociere cu terapia standard. Hipertrigliceridemie. " )))Dozaj si mod de administrare Post infarct de miocard, 1 cps./zi. Hipertrigliceridemie, initial 2 capsule/zi, cu posibilitatea cresterii dozei pana la 4 cps./zi." )))Contraindicatii Hipersensibilitate. " )))Atentionari Pacienti cu risc crescut de hemoragii. Monitorizarea functiei hepatice la pacientii cu IH. Sarcina, alaptare." Tulburari gastro-intestinale (reflux gastro-esofagian sau eructatii cu miros sau gust de peste, greata, varsaturi, distensie abdominala, diaree sau constipatie), eczema, acnee; la acientii cu hipertrigliceridemie, cresterea moderata a valorilor transaminazelor hepatice."
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente