CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Novalox
Compozitie - Novalox
Fiecare comprimat sau fiecare lingura contine: Aluminium glycinate 0,300 g, Oxid de magneziu 0,100 g. Novalox este un antiacid gastric oral eficace, care contine un compus organic larg studiat, respectiv Aluminium Hidroxide Glycine. Acesta neutralizeaza rapid aciditatea gastrica si produce o ameliorare prompta a durerii, fara a cauza o alcaloza sistemica. in plus, Glycina are un efect emolient asupra mucoasei gastrice si duodenale, si un efect de cicatrizare a suprafetelor afectate. Deoarece Novalox-ul nu contine compusi carbonati, toate tulburarile serioase rezultate prin eliberarea bioxidului de carbon sunt evitate. Prezenta oxidului de magneziu in Novalox intensifica puterea de neutralizare si combate efectiv constipatia. Novalox este un anitiacid foarte eficace, cu actiune imediata; nu contine zahar si nu cauzeaza efecte laxative sau de constipatie.

Actiune terapeutica - Novalox
Antiacid.

Indicatii - Novalox
Ulcer peptic, ulcer duodenal, gastrita hipertrofica, tulburari gastrointestinale asociate cu hiperaciditate si hipermotilitate, gastrite cronice, esofagite, sindrom de colon iritabil, meteorism.

Doze si mod de administrare - Novalox
O jumatate de ora dupa masa, 2 linguri de supa sau 2 comprimate care se mesteca. Doza se poate dubla fara pericol. in cazuri de crize gastrointestinale, se recomanda mestecarea a 1-2 comprimate intre mese.

Masuri de precautie - Novalox
Pacientii cu insuficienta renala il pot utiliza numai sub supraveghere medicala.

Reactii adverse - Novalox
Dozele mari pot provoca constipatie sau diaree. Bolnavii care utilizeaza saruri de aluminiu pentru o perioada indelungata de timp, cu o dieta saraca in fosfor, pot prezenta osteomalacie si miopatie centrala.

Fiecare comprimat sau fiecare lingura contine: Aluminium glycinate 0,300 g, Oxid de magneziu 0,100 g. Novalox este un antiacid gastric oral eficace, care contine un compus organic larg studiat, respectiv Aluminium Hidroxide Glycine. Acesta neutralizeaza rapid aciditatea gastrica si produce o ameliorare prompta a durerii, fara a cauza o alcaloza sistemica. in plus, Glycina are un efect emolient asupra mucoasei gastrice si duodenale, si un efect de cicatrizare a suprafetelor afectate. Deoarece Novalox-ul nu contine compusi carbonati, toate tulburarile serioase rezultate prin eliberarea bioxidului de carbon sunt evitate. Prezenta oxidului de magneziu in Novalox intensifica puterea de neutralizare si combate efectiv constipatia. Novalox este un anitiacid foarte eficace, cu actiune imediata; nu contine zahar si nu cauzeaza efecte laxative sau de constipatie. Antiacid. Ulcer peptic, ulcer duodenal, gastrita hipertrofica, tulburari gastrointestinale asociate cu hiperaciditate si hipermotilitate, gastrite cronice, esofagite, sindrom de colon iritabil, meteorism. )))Doze si mod de administrare O jumatate de ora dupa masa, 2 linguri de supa sau 2 comprimate care se mesteca. Doza se poate dubla fara pericol. in cazuri de crize gastrointestinale, se recomanda mestecarea a 1-2 comprimate intre mese. )))Masuri de precautie Pacientii cu insuficienta renala il pot utiliza numai sub supraveghere medicala. Dozele mari pot provoca constipatie sau diaree. Bolnavii care utilizeaza saruri de aluminiu pentru o perioada indelungata de timp, cu o dieta saraca in fosfor, pot prezenta osteomalacie si miopatie centrala.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente