CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Nipride, fiole




Actiune terapeutica - Nipride, fiole
Vasodilatator musculotrop cu actiune rapida si de scurta durata; vasodilatatia intereseaza arteriolele si venele; in insuficienta cardiaca diminuarea postsarcinii si presarcinii usureaza munca inimii.

Indicatii - Nipride, fiole
Urgente hipertensive - este de ales in caz de encefalopatie hipertensiva, hipertensiune cu insuficienta cardiaca, hipertensiune cu insuficienta coronariana acuta, hipertensiune maligna; infarct acut de miocard cu insuficienta ventriculara stanga, fara hipotensiune arteriala; cazuri selectionate de insuficienta cardiaca prin valvulopatie aortica sau mitrala, cardiomiopatie; intra- si postoperator in chirurgia cardiaca si pentru hipotensiune controlata in alte interventii chirurgicale.

Doze si mod de administrare - Nipride, fiole
Perfuzie intravenoasa, in urgentele hipertensive se incepe cu 0,3-1

Vasodilatator musculotrop cu actiune rapida si de scurta durata; vasodilatatia intereseaza arteriolele si venele; in insuficienta cardiaca diminuarea postsarcinii si presarcinii usureaza munca inimii. Urgente hipertensive - este de ales in caz de encefalopatie hipertensiva, hipertensiune cu insuficienta cardiaca, hipertensiune cu insuficienta coronariana acuta, hipertensiune maligna; infarct acut de miocard cu insuficienta ventriculara stanga, fara hipotensiune arteriala; cazuri selectionate de insuficienta cardiaca prin valvulopatie aortica sau mitrala, cardiomiopatie; intra- si postoperator in chirurgia cardiaca si pentru hipotensiune controlata in alte interventii chirurgicale. )))Doze si mod de administrare Perfuzie intravenoasa, in urgentele hipertensive se incepe cu 0,3-1
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente