CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Nilfan, drajeuri
Compozitie - Nilfan, drajeuri
Drajeuri continand clorhidrat de cloropiramina 25 mg.

Actiune terapeutica - Nilfan, drajeuri
Produsul este un medicament cu efecte antihistaminice. Cu doze mici s-au obtinut efecte pozitive antihistaminice, cat si prevenirea si atenuarea fenomenelor de soc anafilactic. Produsul nu influenteaza hipersecretia gastrica determinata de histamina. Fata de alte numeroase medicamente cu efecte antihistaminice, Nilfanul prezinta avantajul unei tolerante generale bune, prin lipsa efectului hipnotic, sau al altor simptome secundare, iar daca ele sunt totusi prezente la unele persoane, sunt de intensitate mica si lipsita de importanta.

Indicatii - Nilfan, drajeuri
Manifestari alergice: coriza alergica, conjunctivita alergica, dermatoze alergice (prurit, eczeme, urticarie, neurodermite). Astm bronsic, edem Quincke, boala serului, migrena de origine alergica, soc anafilactic (preventiv si curativ). Intepaturi de insecte, anal sau vulvar. Hiperemia gravidelor. Rau de mare si altitudine.

Doze si mod de administrare - Nilfan, drajeuri
Dozarea este individuala, mergandu-se prin tatonare. Adulti: se recomanda sa se inceapa cu 1 drajeu de 3 ori pe zi. Drajeurile se administreaza cu putina apa, fara a fi zdrobite in gura, dupa mesele principale. Copii: se va reduce doza adultului in raport cu varsta si greutatea corporala.

Contraindicatii - Nilfan, drajeuri
Sensibilitate la preparat.

Reactii adverse - Nilfan, drajeuri
Apar foarte rar, in general. Ameteala, somnolenta care apare la unele persoane, poate fi inlaturata prin reducerea dozelor.

Drajeuri continand clorhidrat de cloropiramina 25 mg. Produsul este un medicament cu efecte antihistaminice. Cu doze mici s-au obtinut efecte pozitive antihistaminice, cat si prevenirea si atenuarea fenomenelor de soc anafilactic. Produsul nu influenteaza hipersecretia gastrica determinata de histamina. Fata de alte numeroase medicamente cu efecte antihistaminice, Nilfanul prezinta avantajul unei tolerante generale bune, prin lipsa efectului hipnotic, sau al altor simptome secundare, iar daca ele sunt totusi prezente la unele persoane, sunt de intensitate mica si lipsita de importanta. Manifestari alergice: coriza alergica, conjunctivita alergica, dermatoze alergice (prurit, eczeme, urticarie, neurodermite). Astm bronsic, edem Quincke, boala serului, migrena de origine alergica, soc anafilactic (preventiv si curativ). Intepaturi de insecte, anal sau vulvar. Hiperemia gravidelor. Rau de mare si altitudine. )))Doze si mod de administrare Dozarea este individuala, mergandu-se prin tatonare. Adulti: se recomanda sa se inceapa cu 1 drajeu de 3 ori pe zi. Drajeurile se administreaza cu putina apa, fara a fi zdrobite in gura, dupa mesele principale. Copii: se va reduce doza adultului in raport cu varsta si greutatea corporala. )))Contraindicatii Sensibilitate la preparat. Apar foarte rar, in general. Ameteala, somnolenta care apare la unele persoane, poate fi inlaturata prin reducerea dozelor.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente