CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Nifluril, crema




Forma de prezentare - Nifluril, crema
Crema 3%; ct. × 1 tub × 60 g"

Indicatii - Nifluril, crema
Adulti si copii cu varste peste 12 ani - ca tratament de durata in: reumatism inflamator cronic, artroze; ca tratament pe termen scurt in dureri acute; dureri datorate inflamatiei gatului, urechilor sau gurii. Percutan: luxatii, entorse."

Dozaj si mod de administrare - Nifluril, crema
Oral, la adulti si copii cu varsta peste 12 ani, 250-750 mg pe zi. Local se aplica de 2-3 ori pe zi."

Contraindicatii - Nifluril, crema
Dupa luna a 6-a de sarcina, hipersensibilitate, ulcer gastric sau duodenal activ, afectiune hepatica severa, afectiune renala severa, copii cu varsta sub 12 ani. Nu trebuie asociat cu: anticoagulante orale, alte AINS, heparina, litiu, metotrexat in doze mari, ticlopidina. "

Atentionari - Nifluril, crema
Trebuie adaptata doza in caz de: afectiuni digestive; afectiuni cardiace, hepatice si renale; utilizarea unui dispozitiv intrauterin in scop contraceptiv. Atentie pe parcursul primelor 5 luni de sarcina si in perioada lactatiei."

Reactii adverse - Nifluril, crema
Reactii alergice cutanate, de exemplu urticarie, prurit, reactii cutanate severe prin expunere la lumina solara sau la radiatii ultraviolete; rar dermatita buloasa pe mucoase sau piele; crize de astm; soc alergic; sangerare gastro-intestinala. Ulceratie duodenala si perforatie. Tulburari digestive ca durere abdominala, voma sau greata. Modificari osoase fluoroze). Modificari ale rezultatelor testelor de laborator (hemograma, teste functionale hepatice si renale)."

)))Forma de prezentare Crema 3%; ct. × 1 tub × 60 g" Adulti si copii cu varste peste 12 ani - ca tratament de durata in: reumatism inflamator cronic, artroze; ca tratament pe termen scurt in dureri acute; dureri datorate inflamatiei gatului, urechilor sau gurii. Percutan: luxatii, entorse." )))Dozaj si mod de administrare Oral, la adulti si copii cu varsta peste 12 ani, 250-750 mg pe zi. Local se aplica de 2-3 ori pe zi." )))Contraindicatii Dupa luna a 6-a de sarcina, hipersensibilitate, ulcer gastric sau duodenal activ, afectiune hepatica severa, afectiune renala severa, copii cu varsta sub 12 ani. Nu trebuie asociat cu: anticoagulante orale, alte AINS, heparina, litiu, metotrexat in doze mari, ticlopidina. " )))Atentionari Trebuie adaptata doza in caz de: afectiuni digestive; afectiuni cardiace, hepatice si renale; utilizarea unui dispozitiv intrauterin in scop contraceptiv. Atentie pe parcursul primelor 5 luni de sarcina si in perioada lactatiei." Reactii alergice cutanate, de exemplu urticarie, prurit, reactii cutanate severe prin expunere la lumina solara sau la radiatii ultraviolete; rar dermatita buloasa pe mucoase sau piele; crize de astm; soc alergic; sangerare gastro-intestinala. Ulceratie duodenala si perforatie. Tulburari digestive ca durere abdominala, voma sau greata. Modificari osoase fluoroze). Modificari ale rezultatelor testelor de laborator (hemograma, teste functionale hepatice si renale)."
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente