CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Niflugel, gel percutanat 2,5 %
Compozitie - Niflugel, gel percutanat 2,5 %
pentru 100 g: Acid niflumic 2,5 g; etanol (95% v/v) 24,770 g; excipient q.s.

Indicatii - Niflugel, gel percutanat 2,5 %
Produsul este un gel care contine un agent antiinflamator. Trebuie aplicat pe piele in zona dureroasa. Niflugel se va utiliza in tratamentul pe termen scurt al leziunilor datorate efortului intens (luxatii, tendinite etc.)

Contraindicatii - Niflugel, gel percutanat 2,5 %
Acest produs nu se va utiliza pe plagi, eczeme sau rani deschise; pe mucoase sau ochi; in cazurile de hipersensibilitate la acid niflumic, la alte antiinflamatoare sau la acid acetilsalicilic.

Masuri de precautie - Niflugel, gel percutanat 2,5 %
Avertizare: daca apare o eruptie cutanata, tratamentul se intrerupe. A nu se lasa la indemana copiilor.

Reactii adverse - Niflugel, gel percutanat 2,5 %
Rar manifestari alergice cutanate, de obicei de tip eritematos localizat. "

pentru 100 g: Acid niflumic 2,5 g; etanol (95% v/v) 24,770 g; excipient q.s. Produsul este un gel care contine un agent antiinflamator. Trebuie aplicat pe piele in zona dureroasa. Niflugel se va utiliza in tratamentul pe termen scurt al leziunilor datorate efortului intens (luxatii, tendinite etc.) )))Contraindicatii Acest produs nu se va utiliza pe plagi, eczeme sau rani deschise; pe mucoase sau ochi; in cazurile de hipersensibilitate la acid niflumic, la alte antiinflamatoare sau la acid acetilsalicilic. )))Masuri de precautie Avertizare: daca apare o eruptie cutanata, tratamentul se intrerupe. A nu se lasa la indemana copiilor. Rar manifestari alergice cutanate, de obicei de tip eritematos localizat. "
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente