CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Nidoflor, crema




Compozitie - Nidoflor, crema
la 100 g de crema: Nistatina 10.000.000 UI Neomicina sulfat 0,382 g Triamcinolon acetonid 0,100 g Lanette N 16,000 g Eutanol G 4,000 g Glicerina 12,000 g Nipagin 0,150 g Nipasol 0,050 g Apa demineralizata 63,988 g

Actiune terapeutica - Nidoflor, crema
Nistatina este un antibiotic fungistatic si fungicid, lipsit de activitate antibacteriana. Este activ fata de Candida albicans, Coccidioides immitis, Cryptococcus neoformans, Histo-plasma capsulatum, unele blastomicete si Sporotrichum. In terapeutica se foloseste, in principal, impotriva candidozelor, curativ si profilactic. Neomicina este un antibiotic activ fata de diferite tulpini de germeni grampozitivi si gramnegativi: Staphylococus aureus (inclusiv tulpinile rezistente la alte antibiotice), Streptococcus pneumoniae si pyogenes, Escherichia coli, Klebsiella, Haemophilus influenzae, Salmonella typhi, Shigella si Mycobacterium tuberculosis (inclusiv tulpinile rezistente la streptomicina); este inconstant, activ fata de Proteus vulgaris, Pseudomonas aeruginosa, spirochete, actinomicete si Entamoeba hystolytica. Nu are actiune antivirala. Triamcinolon acetonid este un glucocorticoid de sinteza pentru uz topic, cu actiune antiinflamatoare, antipruritica, antialergica. Normalizeaza procesul de keratinizare.

Indicatii - Nidoflor, crema
Intertrigo de natura microbiana, candidozica sau mixta, perionichii si dermite alergice de contact, microbiene sau candidiene.

Doze si mod de administrare - Nidoflor, crema
Se aplica de 2-3 ori pe zi un strat subtire de crema pe zona cutanata lezata masand usor regiunea pentru a favoriza patrunderea cremei.

Contraindicatii - Nidoflor, crema
Tuberculoza si virozele cutanate (inclusiv herpesul simplu, vaccina si varicele); cazurile de sensibilizare la oricare din componentele cremei.

Masuri de precautie - Nidoflor, crema
Daca, in cursul unor tratamente prelungite, se produce o suprainfectie cu germeni rezistenti la neomicina, se impune suprimarea aplicarii cremei si instituirea unei antibioterapii adecvate. La gravide nu se recomanda aplicarea cremei pe suprafete cutanate intinse, timp prea indelungat.

la 100 g de crema: Nistatina 10.000.000 UI Neomicina sulfat 0,382 g Triamcinolon acetonid 0,100 g Lanette N 16,000 g Eutanol G 4,000 g Glicerina 12,000 g Nipagin 0,150 g Nipasol 0,050 g Apa demineralizata 63,988 g Nistatina este un antibiotic fungistatic si fungicid, lipsit de activitate antibacteriana. Este activ fata de Candida albicans, Coccidioides immitis, Cryptococcus neoformans, Histo-plasma capsulatum, unele blastomicete si Sporotrichum. In terapeutica se foloseste, in principal, impotriva candidozelor, curativ si profilactic. Neomicina este un antibiotic activ fata de diferite tulpini de germeni grampozitivi si gramnegativi: Staphylococus aureus (inclusiv tulpinile rezistente la alte antibiotice), Streptococcus pneumoniae si pyogenes, Escherichia coli, Klebsiella, Haemophilus influenzae, Salmonella typhi, Shigella si Mycobacterium tuberculosis (inclusiv tulpinile rezistente la streptomicina); este inconstant, activ fata de Proteus vulgaris, Pseudomonas aeruginosa, spirochete, actinomicete si Entamoeba hystolytica. Nu are actiune antivirala. Triamcinolon acetonid este un glucocorticoid de sinteza pentru uz topic, cu actiune antiinflamatoare, antipruritica, antialergica. Normalizeaza procesul de keratinizare. Intertrigo de natura microbiana, candidozica sau mixta, perionichii si dermite alergice de contact, microbiene sau candidiene. )))Doze si mod de administrare Se aplica de 2-3 ori pe zi un strat subtire de crema pe zona cutanata lezata masand usor regiunea pentru a favoriza patrunderea cremei. )))Contraindicatii Tuberculoza si virozele cutanate (inclusiv herpesul simplu, vaccina si varicele); cazurile de sensibilizare la oricare din componentele cremei. )))Masuri de precautie Daca, in cursul unor tratamente prelungite, se produce o suprainfectie cu germeni rezistenti la neomicina, se impune suprimarea aplicarii cremei si instituirea unei antibioterapii adecvate. La gravide nu se recomanda aplicarea cremei pe suprafete cutanate intinse, timp prea indelungat.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente