CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Neurol sr, comprimate




Forma de prezentare - Neurol sr, comprimate
Cpr. eliberare prelungita, 0,5 mg, 1 mg, 2 mg; ct. U 1 fl. U 30 cpr. (P-RF)"

Indicatii - Neurol sr, comprimate
Stari anxioase (nevroza anxioasa). Depresie anxioasa. Depresie nevrotica sau reactiva. Stari de panica care evolueaza cu sau fara fobie. Blocarea sau atenuarea atacurilor de panica si a fobiei la pacienti care au agorafobie cu atacuri de panica."

Dozare si mod de administrare - Neurol sr, comprimate
Doza trebuie individualizata in functie de severitatea simptomelor si de raspunsul fiecarui pacient in parte. Doza zilnica poate varia intre 0,25 si 4,5 mg, administrare orala in priza unica sau fractionat. Oprirea tratament se face prin reducerea gradata a dozelor."

Contraindicatii - Neurol sr, comprimate
Pacienti cu sensibilitate cunoscuta la benzodiazepine."

Atentionari si precautii speciale - Neurol sr, comprimate
Pot aparea obisnuinta si dependenta fizica/psihica. Trebuie acordata atentie pacientilor cu predispozitie la abuzul de medicamente. Scaderea rapida sau intreruperea brusca a tratament determina simptome de abstinenta. Administrarea la pacientii cu depresie severa sau cu tendinta la suicid se face cu precautii. Precautii in cazul folosirii pentru tratament starilor de panica. Precautie la pacientii cu afectare renala sau hepatica. Precautii la copii sub 18 ani. Atentie cand este administrat concomitent cu: alte psihotrope, anticonvulsivante, antihistaminice, alcool, alte medicamente care deprima SNC. Folosirea in primul trimestru de sarcina trebuie evitata. Mamele nu trebuie sa alapteze in timpul tratament cu alprazolam. Pacientii care primesc alprazolam trebuie sfatuiti sa nu conduca masini sau sa opereze utilaje periculoase."

)))Forma de prezentare Cpr. eliberare prelungita, 0,5 mg, 1 mg, 2 mg; ct. U 1 fl. U 30 cpr. (P-RF)" Stari anxioase (nevroza anxioasa). Depresie anxioasa. Depresie nevrotica sau reactiva. Stari de panica care evolueaza cu sau fara fobie. Blocarea sau atenuarea atacurilor de panica si a fobiei la pacienti care au agorafobie cu atacuri de panica." )))Dozare si mod de administrare Doza trebuie individualizata in functie de severitatea simptomelor si de raspunsul fiecarui pacient in parte. Doza zilnica poate varia intre 0,25 si 4,5 mg, administrare orala in priza unica sau fractionat. Oprirea tratament se face prin reducerea gradata a dozelor." )))Contraindicatii Pacienti cu sensibilitate cunoscuta la benzodiazepine." )))Atentionari si precautii speciale Pot aparea obisnuinta si dependenta fizica/psihica. Trebuie acordata atentie pacientilor cu predispozitie la abuzul de medicamente. Scaderea rapida sau intreruperea brusca a tratament determina simptome de abstinenta. Administrarea la pacientii cu depresie severa sau cu tendinta la suicid se face cu precautii. Precautii in cazul folosirii pentru tratament starilor de panica. Precautie la pacientii cu afectare renala sau hepatica. Precautii la copii sub 18 ani. Atentie cand este administrat concomitent cu: alte psihotrope, anticonvulsivante, antihistaminice, alcool, alte medicamente care deprima SNC. Folosirea in primul trimestru de sarcina trebuie evitata. Mamele nu trebuie sa alapteze in timpul tratament cu alprazolam. Pacientii care primesc alprazolam trebuie sfatuiti sa nu conduca masini sau sa opereze utilaje periculoase."
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente