CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Nafadecol, solutie externa




Compozitie - Nafadecol, solutie externa
Solutie apoasa pentru uz oftalmic continand clorura de dequaliniu 0,5 si clorhidrat de nafazolina 0,25 in solutie izotonica.

Actiune terapeutica - Nafadecol, solutie externa
Clorura de dequaliniu este o substanta cu spectru larg de actiune, pe un numar mare de specii de germeni patogeni, grampozitivi si gramnegativi, germeni penicilinorezistenti, bacili acidorezistenti si unele ciuperci (inclusiv Candida). Clorhidratul de nafazolina are proprietati vasoconstrictoare.

Indicatii - Nafadecol, solutie externa
Stari hiperemice ale conjunctivei si ale polului anterior al globului ocular, de natura microbiana, inframicrobiana, iritativa sau alergica. Datorita continutului in substanta vasoconstrictoare tratamentul se va efectua sub supraveghere de specialitate, evitandu-se administrarea de lunga durata.

Doz si mod de administrare - Nafadecol, solutie externa
De 3 ori pe zi, cate 1-2 picaturi in sacul conjunctival.

Solutie apoasa pentru uz oftalmic continand clorura de dequaliniu 0,5 si clorhidrat de nafazolina 0,25 in solutie izotonica. Clorura de dequaliniu este o substanta cu spectru larg de actiune, pe un numar mare de specii de germeni patogeni, grampozitivi si gramnegativi, germeni penicilinorezistenti, bacili acidorezistenti si unele ciuperci (inclusiv Candida). Clorhidratul de nafazolina are proprietati vasoconstrictoare. Stari hiperemice ale conjunctivei si ale polului anterior al globului ocular, de natura microbiana, inframicrobiana, iritativa sau alergica. Datorita continutului in substanta vasoconstrictoare tratamentul se va efectua sub supraveghere de specialitate, evitandu-se administrarea de lunga durata. )))Doz si mod de administrare De 3 ori pe zi, cate 1-2 picaturi in sacul conjunctival.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente