CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Nafa gal, 0,03% sol. oft.




Compozitie: - Nafa gal, 0,03% sol. oft.
"100 g picaturi oftalmice, solutie contin clorhidrat de nafazolina 0,03g si excipienti: acid boric, acetat de sodiu anhidru, edetat disodic, clorura de benzalconiu, apa purificata pentru preparate injectabile."I

ndicatii: - Nafa gal, 0,03% sol. oft.
"Este indicat in tratamentul conjunctivite acute si cronice neinfectioase, de natura alergica si in iritatii conjunctivale de diferite etiologii."

Contraindicatii: - Nafa gal, 0,03% sol. oft.
"

- - Nafa gal, 0,03% sol. oft.
hipersensibilitate la nalazolina. clorura de benzalconiu sau la celelalte componente ale produsului; - glaucom cu unghi inchis; - copii sub 7 ani.

- Nafa gal, 0,03% sol. oft.
""

: "100 g picaturi oftalmice, solutie contin clorhidrat de nafazolina 0,03g si excipienti: acid boric, acetat de sodiu anhidru, edetat disodic, clorura de benzalconiu, apa purificata pentru preparate injectabile."I)))ndicatii: "Este indicat in tratamentul conjunctivite acute si cronice neinfectioase, de natura alergica si in iritatii conjunctivale de diferite etiologii.")))Contraindicatii:")))- hipersensibilitate la nalazolina. clorura de benzalconiu sau la celelalte componente ale produsului; - glaucom cu unghi inchis; - copii sub 7 ani.))) ""
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente