CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Myrtela, comprimate
Compozitie - Myrtela, comprimate
Produs dietetic natural obtinut din extract din fructe de afin, conditionat sub forma de granule. Flacon cu 100 g granule. Extracte de Vaccinium myrtillus, dextroza.

Actiune terapeutica - Myrtela, comprimate
Extractul din fructe de afin are un continut bogat in taninuri, caroten, acizi organici, saruri minerale, antociani, pectine si vitaminele C, B si are proprietati antidiareice, diuretice, coronarodilatatoare, de protectie a peretilor vaselor sanguine.

Indicatii - Myrtela, comprimate
Tulburari circulatorii, hipertensiune arteriala, diareile copiilor si adultilor.

Doze si mod de administrare - Myrtela, comprimate
2 lingurite de 2-3 ori pe zi. Indicat la copii si adulti. Un consum indelungat imbunatateste considerabil capacitatea de adaptare la vederea nocturna a soferilor auto.

Produs dietetic natural obtinut din extract din fructe de afin, conditionat sub forma de granule. Flacon cu 100 g granule. Extracte de Vaccinium myrtillus, dextroza. Extractul din fructe de afin are un continut bogat in taninuri, caroten, acizi organici, saruri minerale, antociani, pectine si vitaminele C, B si are proprietati antidiareice, diuretice, coronarodilatatoare, de protectie a peretilor vaselor sanguine. Tulburari circulatorii, hipertensiune arteriala, diareile copiilor si adultilor. )))Doze si mod de administrare 2 lingurite de 2-3 ori pe zi. Indicat la copii si adulti. Un consum indelungat imbunatateste considerabil capacitatea de adaptare la vederea nocturna a soferilor auto.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente