CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Mycoheal, preparate vaginale




Compozitie - Mycoheal, preparate vaginale
Mycoheal 200,supozitoare vaginale: cutii cu 7 supozitoare vaginale, fiecare supozitor continand 200 mg miconazol nitrat B.P. Mycoheal crema vaginala: tub cu 50 g crema, fiecare gram contine 20 mg nitrat de miconazol B.P. Fiecare tub este insotit de aplicator vaginal.

Actiune terapeutica - Mycoheal, preparate vaginale
Mycoheal contine miconazol nitrat, derivat sintetic de feniletil imidazol (2,4 diclorbenzil oxifeniletil imidazol mononitrat), foarte activ antifungic, impotriva dermatofitilor, candidei si alte specii de fungi si cu activitate antibacteriana ridicata impotriva bacililor si cocilor grampozitivi. Este de asemenea activ in infectiile secundare datorate micozelor. Farmacologie: toxicitatea fata de ciuperci se datoreaza faptului ca miconazolul permeabilizeaza membrana celulara a acestora si inhiba sinteza sterolilor. Miconazolul inhiba sinteza trigliceridelor si fosfolipidelor, rezultand o concentratie toxica a peroxizilor de hidrogen ce contribuie la deteriorarea organitelor celulare si la necroza celulara. In Candida albicans inhiba transformarea blastoforelor intr-o forma de miceliu invaziv.

Indicatii - Mycoheal, preparate vaginale
Vulvo-vaginite fungice, infectii determinate de Candida; infectii secundare cauzate de bacterii grampozitive.

Doze si mod de administrare - Mycoheal, preparate vaginale
Mycoheal 200, supozitoare vaginale - se introduce adanc cate un supozitor in vagin 7 zile consecutiv, ori se introduce un supozitor prima seara, apoi cate unul dimineata si seara 3 zile consecutiv. Mycoheal crema vaginala - se introduce adanc in vagin un aplicator plin cu crema, seara, timp de 7-14 zile.

Contraindicatii - Mycoheal, preparate vaginale
Daca apare intoleranta la miconazol trebuie cantarit raportul risc/beneficiu.

Masuri de precautie - Mycoheal, preparate vaginale
In perioada de sarcina si alaptare, de asemenea pentru populatia de varsta pediatrica si geriatrica documentarea nu este inca completa.

Reactii adverse - Mycoheal, preparate vaginale
Tratamentul cu Mycoheal este bine tolerat. Rareori pot aparea urticarie, vezicule, senzatie de arsura, roseata sau alte semne de iritatii ale pielii.

Mycoheal 200,supozitoare vaginale: cutii cu 7 supozitoare vaginale, fiecare supozitor continand 200 mg miconazol nitrat B.P. Mycoheal crema vaginala: tub cu 50 g crema, fiecare gram contine 20 mg nitrat de miconazol B.P. Fiecare tub este insotit de aplicator vaginal. Mycoheal contine miconazol nitrat, derivat sintetic de feniletil imidazol (2,4 diclorbenzil oxifeniletil imidazol mononitrat), foarte activ antifungic, impotriva dermatofitilor, candidei si alte specii de fungi si cu activitate antibacteriana ridicata impotriva bacililor si cocilor grampozitivi. Este de asemenea activ in infectiile secundare datorate micozelor. Farmacologie: toxicitatea fata de ciuperci se datoreaza faptului ca miconazolul permeabilizeaza membrana celulara a acestora si inhiba sinteza sterolilor. Miconazolul inhiba sinteza trigliceridelor si fosfolipidelor, rezultand o concentratie toxica a peroxizilor de hidrogen ce contribuie la deteriorarea organitelor celulare si la necroza celulara. In Candida albicans inhiba transformarea blastoforelor intr-o forma de miceliu invaziv. Vulvo-vaginite fungice, infectii determinate de Candida; infectii secundare cauzate de bacterii grampozitive. )))Doze si mod de administrare Mycoheal 200, supozitoare vaginale - se introduce adanc cate un supozitor in vagin 7 zile consecutiv, ori se introduce un supozitor prima seara, apoi cate unul dimineata si seara 3 zile consecutiv. Mycoheal crema vaginala - se introduce adanc in vagin un aplicator plin cu crema, seara, timp de 7-14 zile. )))Contraindicatii Daca apare intoleranta la miconazol trebuie cantarit raportul risc/beneficiu. )))Masuri de precautie In perioada de sarcina si alaptare, de asemenea pentru populatia de varsta pediatrica si geriatrica documentarea nu este inca completa. Tratamentul cu Mycoheal este bine tolerat. Rareori pot aparea urticarie, vezicule, senzatie de arsura, roseata sau alte semne de iritatii ale pielii.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente