CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Myco-flusemidon, crema




Compozitie - Myco-flusemidon, crema
100 g crema contine: Bifonazol 1g; excipienti q.s. Forma de prezentare: crema 1% bifonazol in tub de 15 g.

Actiune terapeutica - Myco-flusemidon, crema
Myco-Flusemidon, avand ca principiu activ bifonazolul - derivat imidazolic - este un antimicotic cu spectru larg de actiune asupra dermatofitilor, ciupercilor de fermentatie si mucegaiurilor. Asupra dermatofitilor, de exemplu unele specii de tricofite, actioneaza ca fungicid, iar asupra ciupercilor de fermentatie actioneaza ca fungistatic. Toxicitatea fata de ciuperci se datoreste permeabilizarii membranei celulare a acestora.

Indicatii - Myco-flusemidon, crema
Candidoze cutanate: intertrigo ale pliurilor, vulvite, balanite, eritem fesier, inflamatii anale, onico - si perionicomicoze, tricofitii; dermatofitii ca: foliculite cu Torulopsis glabrata, eczema marginala Hebra; Pitiriasis versicolor; dermatomicoze suprainfectate cu germeni grampozitivi.

Doze si mod de administrare - Myco-flusemidon, crema
Myco-Flusemidonul fiind stabil si activ timp de 24 de ore se aplica local in zona afectata o singura data pe zi. Durata tratamentului variaza in functie de tipul de afectiune: candidoze: 6-8 zile; dermatoftii: 10-12 zile; Pitiriasis: 2 saptamani; onicomicoze: 2 luni; tricofitii: 6 zile; se repeta dupa o saptamana de pauza. Se recomanda curatarea zonei afectate inainte de aplicare cu o solutie cu pH neutru sau slab alcalin si uscarea, pentru a impiedica dezvoltarea ciupercilor. Se indeparteaza descuamarile mari pentru a usura patrunderea bifonazolului in piele. Trebuie sa se schimbe zilnic prosoapele si hainele care vin in contact cu pielea infestata.

Contraindicatii - Myco-flusemidon, crema
Hipersensibilitate la bifonazol.

Reactii adverse - Myco-flusemidon, crema
Rareori iritatii si maceratia pielii.

100 g crema contine: Bifonazol 1g; excipienti q.s. Forma de prezentare: crema 1% bifonazol in tub de 15 g. ))) Actiune terapeutica Myco-Flusemidon, avand ca principiu activ bifonazolul - derivat imidazolic - este un antimicotic cu spectru larg de actiune asupra dermatofitilor, ciupercilor de fermentatie si mucegaiurilor. Asupra dermatofitilor, de exemplu unele specii de tricofite, actioneaza ca fungicid, iar asupra ciupercilor de fermentatie actioneaza ca fungistatic. Toxicitatea fata de ciuperci se datoreste permeabilizarii membranei celulare a acestora. ))) Indicatii Candidoze cutanate: intertrigo ale pliurilor, vulvite, balanite, eritem fesier, inflamatii anale, onico - si perionicomicoze, tricofitii; dermatofitii ca: foliculite cu Torulopsis glabrata, eczema marginala Hebra; Pitiriasis versicolor; dermatomicoze suprainfectate cu germeni grampozitivi. )))Doze si mod de administrare Myco-Flusemidonul fiind stabil si activ timp de 24 de ore se aplica local in zona afectata o singura data pe zi. Durata tratamentului variaza in functie de tipul de afectiune: candidoze: 6-8 zile; dermatoftii: 10-12 zile; Pitiriasis: 2 saptamani; onicomicoze: 2 luni; tricofitii: 6 zile; se repeta dupa o saptamana de pauza. Se recomanda curatarea zonei afectate inainte de aplicare cu o solutie cu pH neutru sau slab alcalin si uscarea, pentru a impiedica dezvoltarea ciupercilor. Se indeparteaza descuamarile mari pentru a usura patrunderea bifonazolului in piele. Trebuie sa se schimbe zilnic prosoapele si hainele care vin in contact cu pielea infestata. )))Contraindicatii Hipersensibilitate la bifonazol. Rareori iritatii si maceratia pielii.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente