CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Multiglutin, fiole




Compozitie - Multiglutin, fiole
1 ml solutie apoasa contine: acid glutamic 196,50 mg; carbonat de calciu sicc 61,45 mg; hidroxid de potasiu 1,21 mg; carbonat de calciu 2,82 mg; uree 1,00 mg.

Actiune terapeutica - Multiglutin, fiole
Dezintoxicant in intoxicatia cu ioni de amoniu.

Indicatii - Multiglutin, fiole
Hepatite toxice sau infectioase grave, precoma sau coma hepatica, encefalopatie portala.

Doze si mod de administrare - Multiglutin, fiole
in perfuzii, 5-10 fiole/zi, in 2-3 prize, asociat cu ser glucozat.

Contraindicatii - Multiglutin, fiole
Oligurie si insuficienta renala.

Masuri de precautie - Multiglutin, fiole
Se administreaza cu precautie in insuficienta suprarenala acuta si cronica, in ciroza hepatica sau boli hepatice neasociate cu hiperamoniemie; pentru dozele mari atentie la echilibrul electrolitic.Sarcina si alaptare: Se administreaza cu prudenta in sarcina si alaptare.

Reactii adverse - Multiglutin, fiole
njectarea intravenoasa rapida poate fi cauza de salivatie, congestie, voma.

1 ml solutie apoasa contine: acid glutamic 196,50 mg; carbonat de calciu sicc 61,45 mg; hidroxid de potasiu 1,21 mg; carbonat de calciu 2,82 mg; uree 1,00 mg. Dezintoxicant in intoxicatia cu ioni de amoniu. Hepatite toxice sau infectioase grave, precoma sau coma hepatica, encefalopatie portala. )))Doze si mod de administrare in perfuzii, 5-10 fiole/zi, in 2-3 prize, asociat cu ser glucozat. )))Contraindicatii Oligurie si insuficienta renala. )))Masuri de precautie Se administreaza cu precautie in insuficienta suprarenala acuta si cronica, in ciroza hepatica sau boli hepatice neasociate cu hiperamoniemie; pentru dozele mari atentie la echilibrul electrolitic.Sarcina si alaptare: Se administreaza cu prudenta in sarcina si alaptare. njectarea intravenoasa rapida poate fi cauza de salivatie, congestie, voma.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente