CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Multaq




Prezentare - Multaq
Multaq (dronedarona) 400 mg tablete"

Indicatii - Multaq
Multaq este un medicament anti-aritmic indicat pentru reducerea riscului de spitalizare de cauza cardiovasculara la pacientii cu fibrilatie atriala paroxistica sau persistenta (FA) sau flutter atrial (FlA), cu un episod recent de FA/FlA si factori de risc cardiovascular asociati (varsta >70 ani, hipertensiune arteriala, diabet, accident vascular cerebral in antecedente, diametrul atriului stang ≥50 mm sau fractia de ejectie a ventriculului stang [FEVS]

Sarcina si alaptare - Multaq
A nu se administra pacientelor insarcinate, posibil insarcinate sau celor care alapteaza"

Interactiuni - Multaq
Multaq nu trebuie co-administrat impreuna cu inhibitori puternici de CYP 3A sau medicamente care prelungesc intervalul QT. La pacientii cu insuficienta cardiaca nou depistata sau agravata, trebuie avuta in vedere suspendarea sau intreruperea tratamentului cu Multaq. Pot aparea hipopotasemie sau hipomagneziemie la administrarea concomitenta de diuretice care determina pierdere de potasiu. Nivelurile de potasiu trebuie mentinute in intervalul normal inaintea si in timpul administrarii."

)))Prezentare Multaq (dronedarona) 400 mg tablete" Multaq este un medicament anti-aritmic indicat pentru reducerea riscului de spitalizare de cauza cardiovasculara la pacientii cu fibrilatie atriala paroxistica sau persistenta (FA) sau flutter atrial (FlA), cu un episod recent de FA/FlA si factori de risc cardiovascular asociati (varsta >70 ani, hipertensiune arteriala, diabet, accident vascular cerebral in antecedente, diametrul atriului stang ≥50 mm sau fractia de ejectie a ventriculului stang [FEVS] )))Sarcina si alaptare A nu se administra pacientelor insarcinate, posibil insarcinate sau celor care alapteaza" )))Interactiuni Multaq nu trebuie co-administrat impreuna cu inhibitori puternici de CYP 3A sau medicamente care prelungesc intervalul QT. La pacientii cu insuficienta cardiaca nou depistata sau agravata, trebuie avuta in vedere suspendarea sau intreruperea tratamentului cu Multaq. Pot aparea hipopotasemie sau hipomagneziemie la administrarea concomitenta de diuretice care determina pierdere de potasiu. Nivelurile de potasiu trebuie mentinute in intervalul normal inaintea si in timpul administrarii."
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente