CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Mizollen, comprimate
Compozitie - Mizollen, comprimate
Mizolastin 10 mg. Excipienti q.s.p. un comprimat.

Actiune terapeutica - Mizollen, comprimate
Mizollen este destinat suprimarii efectelor diferitelor alergii, ca spre exemplu roseli ale pielii, prurit (mancarimi), iritatii ale ochilor. Mizollen nu provoaca somnolenta si nici scaderea atentiei.

Indicatii - Mizollen, comprimate
Tratamentul simptomelor “guturaiului de fan", ale guturaiurilor alergice in general, ale conjunctivitei alergice, precum si ale urticariei cronice.

Mod de administrare - Mizollen, comprimate
Adulti, persoane in varsta si copii peste 15 ani: 1 comprimat pe zi. Inghititi comprimatul, fara sa-l sfaramati, cu suficient de multa apa. Nu are importanta daca medicamentul se administreaza in timpul mesei sau intre mese, caci eficacitatea sa nu este afectata de ingerarea simultana a alimentelor. Nu se mareste doza decat cu recomandarea medicului.

Contraindicatii - Mizollen, comprimate
Hipersensibilitate la mizolastin sau la unul dintre excipienti; sarcina sau tratament de fertilizare; alaptare; tratament cu ketoconazol sau eritromicina; copii sub 15 ani.

Precautii - Mizollen, comprimate
Efecte asupra capacitatii de conducere si de utilizare a masinilor: Nu diminueaza capacitatea de munca sau aptitudinea de a conduce sau de a actiona masini. Este necesar, totusi, ca in cazul tuturor medicamentelor, ca la inceputul tratamentului, in timpul conducerii sau actionarii masinilor sa se dea o mai mare atentie pentru a fi convins ca pacientul dispune de toata capacitatea.

Interactiuni medicamentoase - Mizollen, comprimate
A se evita tratamentul simultan cu ketoconazol sau eritromicina.

Reactii adverse - Mizollen, comprimate
Efectele secundare cel mai des invocate sunt, in ordinea descrescatoare a frecventei: dureri de cap, rar somnolenta, lipsa de energie, sporirea poftei de mancare, usoare tulburari digestive, senzatie de uscaciune a gurii sau a gatului. "

Mizolastin 10 mg. Excipienti q.s.p. un comprimat. Mizollen este destinat suprimarii efectelor diferitelor alergii, ca spre exemplu roseli ale pielii, prurit (mancarimi), iritatii ale ochilor. Mizollen nu provoaca somnolenta si nici scaderea atentiei. ))) Indicatii Tratamentul simptomelor “guturaiului de fan", ale guturaiurilor alergice in general, ale conjunctivitei alergice, precum si ale urticariei cronice. ))) Mod de administrare Adulti, persoane in varsta si copii peste 15 ani: 1 comprimat pe zi. Inghititi comprimatul, fara sa-l sfaramati, cu suficient de multa apa. Nu are importanta daca medicamentul se administreaza in timpul mesei sau intre mese, caci eficacitatea sa nu este afectata de ingerarea simultana a alimentelor. Nu se mareste doza decat cu recomandarea medicului. ))) Contraindicatii Hipersensibilitate la mizolastin sau la unul dintre excipienti; sarcina sau tratament de fertilizare; alaptare; tratament cu ketoconazol sau eritromicina; copii sub 15 ani. )))Precautii Efecte asupra capacitatii de conducere si de utilizare a masinilor: Nu diminueaza capacitatea de munca sau aptitudinea de a conduce sau de a actiona masini. Este necesar, totusi, ca in cazul tuturor medicamentelor, ca la inceputul tratamentului, in timpul conducerii sau actionarii masinilor sa se dea o mai mare atentie pentru a fi convins ca pacientul dispune de toata capacitatea. )))Interactiuni medicamentoase A se evita tratamentul simultan cu ketoconazol sau eritromicina. Efectele secundare cel mai des invocate sunt, in ordinea descrescatoare a frecventei: dureri de cap, rar somnolenta, lipsa de energie, sporirea poftei de mancare, usoare tulburari digestive, senzatie de uscaciune a gurii sau a gatului. "
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente