CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Mirenil, fiole




Compozitie - Mirenil, fiole
Fiole cu 0,001 g/1 ml de fluphenazine dihydrochloride.

Actiune terapeutica - Mirenil, fiole
Are o actiune puternic antispastica, cuinfluenta sedativa si neurovegetativa mai slaba in comparatie cu alti derivati fenotiazinici. Mirenilul actioneaza asupra hipotalamusului si are un efect inhibitor asupra centrilor creierului mijlociu si asupra soartei cerebrale. Inhiba activitatea centrilor care controleaza procesele oxidative ale metabolismului, cat si activitatea centrilor care controleaza temperatura corpului, actiunea motrica si constienta.

Indicatii - Mirenil, fiole
In toate formele de schizofrenie, incluzand si psihozele mixte schizofrenico-depresive. Se recomanda in psihoze insotite de inhibare, tensiune marcanta, neliniste si anxietate, in sindroame cert neuronice si psihomatice, cat si in tulburari de senilitate insotite de stari de neliniste si anxietate.

Contraindicatii - Mirenil, fiole
Leziuni presupuse si confirmate ale hipotalamusului. Hipersensibilitate fata de preparat sau alte medicamente cu actiune asupra sistemului nervos central. Feocromocitom, insuficienta de valva mitrala.

Reactii adverse - Mirenil, fiole
Boala Parkinson, eruptii alergice, leucopenie, agranulocitoza, eozinofilie, tetanie, somnolenta, oboseala, hipotensiune arteriala.

Mod de administrare - Mirenil, fiole
Medicamentul trebuie folosit sub stricta supraveghere medicala. in cazurile de tulburari psihice serioase, doza zilnica pentru adulti este de 10 mg injectii intramusculare administrate in doze mai mici la interval de 6-8 ore. Doza optima tolerata bine la adulti suferinzi de psihoze este de 1,25 mg, administrat intramuscular.

Fiole cu 0,001 g/1 ml de fluphenazine dihydrochloride. Are o actiune puternic antispastica, cuinfluenta sedativa si neurovegetativa mai slaba in comparatie cu alti derivati fenotiazinici. Mirenilul actioneaza asupra hipotalamusului si are un efect inhibitor asupra centrilor creierului mijlociu si asupra soartei cerebrale. Inhiba activitatea centrilor care controleaza procesele oxidative ale metabolismului, cat si activitatea centrilor care controleaza temperatura corpului, actiunea motrica si constienta. In toate formele de schizofrenie, incluzand si psihozele mixte schizofrenico-depresive. Se recomanda in psihoze insotite de inhibare, tensiune marcanta, neliniste si anxietate, in sindroame cert neuronice si psihomatice, cat si in tulburari de senilitate insotite de stari de neliniste si anxietate. )))Contraindicatii Leziuni presupuse si confirmate ale hipotalamusului. Hipersensibilitate fata de preparat sau alte medicamente cu actiune asupra sistemului nervos central. Feocromocitom, insuficienta de valva mitrala. Boala Parkinson, eruptii alergice, leucopenie, agranulocitoza, eozinofilie, tetanie, somnolenta, oboseala, hipotensiune arteriala. )))Mod de administrare Medicamentul trebuie folosit sub stricta supraveghere medicala. in cazurile de tulburari psihice serioase, doza zilnica pentru adulti este de 10 mg injectii intramusculare administrate in doze mai mici la interval de 6-8 ore. Doza optima tolerata bine la adulti suferinzi de psihoze este de 1,25 mg, administrat intramuscular.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente