CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Mirena, diu(sterilet)




Compozitie - Mirena, diu(sterilet)
Levonorgestrel: 52 mg. Doza: 20 g levonorgestrel/ 24 h.

Actiune terapeutica - Mirena, diu(sterilet)
Sistem intrauterin utilizat ca metoda contraceptiva, indicat in menoragii.

Indicatii - Mirena, diu(sterilet)
Mirena este utilizat ca metoda contraceptiva si in menoragii.

Doze si mod de administrare - Mirena, diu(sterilet)
Medicul ginecolog va monta sistemul intrauterin.

Contraindicatii - Mirena, diu(sterilet)
Sarcina, infectii genitale, cancer sau suspiciuni de cancer uterin sau cervical, sangerari anormale de origine uterina, uter cu modificari structurale, boli hepatice in prezent, tromboza.

Reactii adverse - Mirena, diu(sterilet)
Modificari ale tipului de sangerare menstruala (spotting, menstruatii mai lungi sau mai scurte, sangerari neregulate), dureri abdominale, acnee, cefalee, sensibilitate a sanilor, greata, retentie hidrica.

Levonorgestrel: 52 mg. Doza: 20 g levonorgestrel/ 24 h. Sistem intrauterin utilizat ca metoda contraceptiva, indicat in menoragii. Mirena este utilizat ca metoda contraceptiva si in menoragii. )))Doze si mod de administrare Medicul ginecolog va monta sistemul intrauterin. )))Contraindicatii Sarcina, infectii genitale, cancer sau suspiciuni de cancer uterin sau cervical, sangerari anormale de origine uterina, uter cu modificari structurale, boli hepatice in prezent, tromboza. Modificari ale tipului de sangerare menstruala (spotting, menstruatii mai lungi sau mai scurte, sangerari neregulate), dureri abdominale, acnee, cefalee, sensibilitate a sanilor, greata, retentie hidrica.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente