CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Miostin, comprimate
Compozitie - Miostin, comprimate
Un comprimat contine 15 mg bromura de neostigmina si excipienti (lactoza granulata in spray, amidon de porumb, talc, stearat de magneziu).

Indicatii - Miostin, comprimate
Miastenia gravis, atat ca test de diagnostic cat si tratament simptomatic. Antagonist al d-tubocurarinei si al derivatului sau metil. Ileus paralitic postoperator. Retentie urinara postoperatorie. Tulburari vasculare periferice (sindrom Raynaud, trombangeita obliteranta). Poliomielita si alte boli cu tulburari neuromusculare. Adjuvant in: megacolon; hipertiroidism si miopie tireotoxica; migrene si prevenirea acceselor de tahicardie paroxistica; prevenirea trombozelor. Rinita atrofica.

Mod de administrare - Miostin, comprimate
Se administreaza la indicatia medicului,iar stabilirea dozelor cat si a intervalului dintre doze se face infunctie de raspunsul individual.

Contraindicatii - Miostin, comprimate
Ileus mecanic, peritonita. Astm bronsic. Stari de bradicardie. Parkinsonism, miastenie congenitala. Este contraindicata asocierea cu acetilcolina sau alti esteri ai colinei.

Precautii - Miostin, comprimate
Bradicardie. Epilepsie. Hipotensiune. Ulcer gastroduodenal.Se administreaza femeilor insarcinate numai daca este absolut necesar. in cazul mamelor care alapteaza, datorita potentialului crescut al efectelor adverse pentru fat, se va lua in discutie intreruperea alaptatului, in cazul in care administrarea medicamentului este importanta pentru mama.

Reactii adverse - Miostin, comprimate
Crampe abdominale, spasme ale musculaturii striate, hipersalivatie, mioza, uneori chiar stari de colaps. Toate aceste simptome pot fi prevenite si evitate prin administrare de 0,6 mg atropina sulfurica.

Un comprimat contine 15 mg bromura de neostigmina si excipienti (lactoza granulata in spray, amidon de porumb, talc, stearat de magneziu). Miastenia gravis, atat ca test de diagnostic cat si tratament simptomatic. Antagonist al d-tubocurarinei si al derivatului sau metil. Ileus paralitic postoperator. Retentie urinara postoperatorie. Tulburari vasculare periferice (sindrom Raynaud, trombangeita obliteranta). Poliomielita si alte boli cu tulburari neuromusculare. Adjuvant in: megacolon; hipertiroidism si miopie tireotoxica; migrene si prevenirea acceselor de tahicardie paroxistica; prevenirea trombozelor. Rinita atrofica. )))Mod de administrare Se administreaza la indicatia medicului,iar stabilirea dozelor cat si a intervalului dintre doze se face infunctie de raspunsul individual. )))Contraindicatii Ileus mecanic, peritonita. Astm bronsic. Stari de bradicardie. Parkinsonism, miastenie congenitala. Este contraindicata asocierea cu acetilcolina sau alti esteri ai colinei. )))Precautii Bradicardie. Epilepsie. Hipotensiune. Ulcer gastroduodenal.Se administreaza femeilor insarcinate numai daca este absolut necesar. in cazul mamelor care alapteaza, datorita potentialului crescut al efectelor adverse pentru fat, se va lua in discutie intreruperea alaptatului, in cazul in care administrarea medicamentului este importanta pentru mama. Crampe abdominale, spasme ale musculaturii striate, hipersalivatie, mioza, uneori chiar stari de colaps. Toate aceste simptome pot fi prevenite si evitate prin administrare de 0,6 mg atropina sulfurica.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente