CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Miostat, solutie injectabila




Compozitie - Miostat, solutie injectabila
Flacon a 1,5 ml solutie injectabila continand carbachol 0,01%. a

Actiune terapeutica - Miostat, solutie injectabila
Parasimpatomimetic (cholinergic) deosebit de potentat, utilizat in tratamente oftalmice.

Indicatii - Miostat, solutie injectabila
In cursul interventiilor chirurgicale, ca miotic.

Doze si mod de administrare - Miostat, solutie injectabila
Dupa extragerea fiolei sterile din blister, continutul este trecut intr-o seringa uscata, la care se monteaza o canula atraumatica, prin care solutia se poate iriga intraocular. O jumatate de mililitru de solutie este suficienta pentru a realiza o mioza convenabila. Administrarea poate fi facuta inainte sau dupa sutura. Mioza este maxima in 2-5 minute dupa administrarea produsului. Daca se produce supradozaj de produs, se administreaza parenteral atropina.

Contraindicatii - Miostat, solutie injectabila
Hipersensibilitate la unul din componenti.

Reactii adverse - Miostat, solutie injectabila
Foarte rar inrosire a tegumentelor, epigastralgii, crampe abdominale, cefalee. Keratopatie buloasa persistenta si irita postoperator - dupa extragerea cristalinului cu utilizare intraoculara de carbachol. Ca si in cazul utilizarii de miotice, la indivizii sensibili, poate aparea dezlipire de retina.

Flacon a 1,5 ml solutie injectabila continand carbachol 0,01%. a Parasimpatomimetic (cholinergic) deosebit de potentat, utilizat in tratamente oftalmice. In cursul interventiilor chirurgicale, ca miotic. )))Doze si mod de administrare Dupa extragerea fiolei sterile din blister, continutul este trecut intr-o seringa uscata, la care se monteaza o canula atraumatica, prin care solutia se poate iriga intraocular. O jumatate de mililitru de solutie este suficienta pentru a realiza o mioza convenabila. Administrarea poate fi facuta inainte sau dupa sutura. Mioza este maxima in 2-5 minute dupa administrarea produsului. Daca se produce supradozaj de produs, se administreaza parenteral atropina. )))Contraindicatii Hipersensibilitate la unul din componenti. Foarte rar inrosire a tegumentelor, epigastralgii, crampe abdominale, cefalee. Keratopatie buloasa persistenta si irita postoperator - dupa extragerea cristalinului cu utilizare intraoculara de carbachol. Ca si in cazul utilizarii de miotice, la indivizii sensibili, poate aparea dezlipire de retina.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente