CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Miopeptid, fiole
Actiune terapeutica - Miopeptid, fiole
Se descriu proprietati trofice generale si un efect protector fata de reactiile adverse citotoxice ale radioterapiei si chimioterapiei citostatice.

Indicatii - Miopeptid, fiole
Pentru prevenirea reactiilor adverse ale tratamentului citostatic: injectii subcutanate sau intramusculare, in prima zi 5 ml, in urmatoarele 2 zile cate 10 ml/zi, apoi cate 2 fiole a 10 ml/zi, se administreaza in timpul tratamentului citostatic si in pauzele acestuia, in cure de 30-60 zile, separate prin pauze. Pentru combaterea starilor de astenie: cate o fiola a 5 ml zilnic sau la 2 zile, in serii de cate 10 fiole, separate prin pauze de 15-30 zile. Atentie! nu se injecteaza decat solutia limpede (in caz contrar fiola se arunca); se recomanda rotarea locurilor de injectare.

Reactii adverse - Miopeptid, fiole
La inceputul tratamentului apare rareori un eritem la locul injectiei (se asociaza un antihistaminic, administrat pe cale generala).

Mod de administrare - Miopeptid, fiole
Pentru prevenirea reactiilor adverse ale tratamentului citostatic: injectii subcutanate sau intramusculare, in prima zi 5 ml, in urmatoarele 2 zile cate 10 ml/zi, apoi cate 2 fiole a 10 ml/zi, se administreaza in timpul tratamentului citostatic si in pauzele acestuia, in cure de 30-60 zile, separate prin pauze. Pentru combaterea starilor de astenie: cate o fiola a 5 ml zilnic sau la 2 zile, in serii de cate 10 fiole, separate prin pauze de 15-30 zile. Atentie! nu se injecteaza decat solutia limpede (in caz contrar fiola se arunca); se recomanda rotarea locurilor de injectare."

Se descriu proprietati trofice generale si un efect protector fata de reactiile adverse citotoxice ale radioterapiei si chimioterapiei citostatice. ))) Indicatii((( Pentru prevenirea reactiilor adverse ale tratamentului citostatic: injectii subcutanate sau intramusculare, in prima zi 5 ml, in urmatoarele 2 zile cate 10 ml/zi, apoi cate 2 fiole a 10 ml/zi, se administreaza in timpul tratamentului citostatic si in pauzele acestuia, in cure de 30-60 zile, separate prin pauze. Pentru combaterea starilor de astenie: cate o fiola a 5 ml zilnic sau la 2 zile, in serii de cate 10 fiole, separate prin pauze de 15-30 zile. Atentie! nu se injecteaza decat solutia limpede (in caz contrar fiola se arunca); se recomanda rotarea locurilor de injectare. ))) Reactii adverse La inceputul tratamentului apare rareori un eritem la locul injectiei (se asociaza un antihistaminic, administrat pe cale generala). ))) Mod de administrare Pentru prevenirea reactiilor adverse ale tratamentului citostatic: injectii subcutanate sau intramusculare, in prima zi 5 ml, in urmatoarele 2 zile cate 10 ml/zi, apoi cate 2 fiole a 10 ml/zi, se administreaza in timpul tratamentului citostatic si in pauzele acestuia, in cure de 30-60 zile, separate prin pauze. Pentru combaterea starilor de astenie: cate o fiola a 5 ml zilnic sau la 2 zile, in serii de cate 10 fiole, separate prin pauze de 15-30 zile. Atentie! nu se injecteaza decat solutia limpede (in caz contrar fiola se arunca); se recomanda rotarea locurilor de injectare."
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente