CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Milk of magnesia cu aroma de menta, comprimate




Compozitie - Milk of magnesia cu aroma de menta, comprimate
Comprimate ce contin 385 mg hidroxid de magneziu.

Actiune terapeutica - Milk of magnesia cu aroma de menta, comprimate
Pansament gastric eficace cu efect antiacid si laxativ.

Indicatii - Milk of magnesia cu aroma de menta, comprimate
Ulcer duodenal si ulcer gastric, gastrita hiperacida, esofagita de reflux.

Doze si mod de administrare - Milk of magnesia cu aroma de menta, comprimate
Ca antiacid: 2- 4 comprimate de 3-4 ori pe zi. Se mesteca sau se inghit. Doza zilnica maxima este de 16 comprimate pe zi. Ca laxativ: Copii 7-14 ani: 2-4 comprimate, seara la culcare. Adulti: 4-8 comprimate, seara, la culcare.

Contraindicatii - Milk of magnesia cu aroma de menta, comprimate
Abdomen acut, gastrita hipoacida, prudenta la insuficienta renala avansata (risc de acumulare a magneziului). Antiacidele ce contin magneziu micsoreaza absorbtia intestinala a tetraciclinelor; administrarea acestora trebuie facuta cu minim o ora inainte sau minim 3 ore dupa Milk of Magnesia.

Reactii adverse - Milk of magnesia cu aroma de menta, comprimate
Tratamentul indelungat abuziv poate fi cauza de hipercalciurie si nefrolitiaza secundara.

Comprimate ce contin 385 mg hidroxid de magneziu. Pansament gastric eficace cu efect antiacid si laxativ. Ulcer duodenal si ulcer gastric, gastrita hiperacida, esofagita de reflux. )))Doze si mod de administrare Ca antiacid: 2- 4 comprimate de 3-4 ori pe zi. Se mesteca sau se inghit. Doza zilnica maxima este de 16 comprimate pe zi. Ca laxativ: Copii 7-14 ani: 2-4 comprimate, seara la culcare. Adulti: 4-8 comprimate, seara, la culcare. )))Contraindicatii Abdomen acut, gastrita hipoacida, prudenta la insuficienta renala avansata (risc de acumulare a magneziului). Antiacidele ce contin magneziu micsoreaza absorbtia intestinala a tetraciclinelor; administrarea acestora trebuie facuta cu minim o ora inainte sau minim 3 ore dupa Milk of Magnesia. Tratamentul indelungat abuziv poate fi cauza de hipercalciurie si nefrolitiaza secundara.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente